Erkeklerin Kadınsı Yanları Var Mıdır?
-
Nasıl ki bayanların arasında erkek fatmalar varsa, erkekler arasında da -farklı seviyelerde- feminen tavırlılar da olabilir
-
DarkSkull bunu yazdı:
-----------------------------shadowans bunu yazdı:
-----------------------------
sen alıntıyı sil bende yazdığımı silim gece gece kimse görmemiştir merak etme :)
-----------------------------Geç kaldınız ben gördüm :)
-----------------------------malzeme olduk konuya yok böle bişey :)
-
god bunu yazdı:
-----------------------------shadowans bunu yazdı:
-----------------------------Hayır erkeklernde gayet iyi dedikodu yapar olduğuna bizzat şahit oldum :)
-----------------------------aksini yazmadım :)
sen beni bayan sanmıyosun dimi :l
-----------------------------
hoja gümbürtiye gitcen haa :D aman dikkat...
-
kadınlardan daha iyi Göbek atarız :)
-
Kadınsı Erkekler vardır, O Tür Erkeklere İnce Ruhlu Erkekler denmektedir. Birde Kadınsı Ruhtan Ziyade Kadınlaşan Erkeklerde Vardırki Onlarada Top Demekteyiz. Bilmiyorum Açıklama yeterli Geldimi. :)
-
vardır bknz: ben :D
felaket duygusalım ne yapsam ne etsem kafamdan bir olur şeyi atamam.. haa böle dedik diye herşeyi duygusal düşünen bi tip zannetmein :D
valla bitek böle sevgiydi cartdı curtdu bu konularda acaip olurum diğer türlü her konuda danışabilirsiniz erkek olarak.
-
god Bayanmısın :|
-
olmazmı hocam ben tangayı merak edipte gezen adam tanıyorum : )
-
bkz: ying yang
-
çok saçma!
araştırmayı yapan dangalak bütün erkekleri kendi çevresindekilerden ibaret sanıyor herhalde. Yurt dışında reyondan reyona koşturmalar, cilt bakımı yapmalar, çakmağına kadar seçmeler... bunlar parası olan erkekler için. Bunlar Anadolu erkeğinin günlük yaşamını karşılamıyor. Sanki dünya güllük gülistanlık, bütün erkekler iş güç sahibi de tek dertleri bunlar kalmış. Asalak özentisi yaşantılarıyla bunları görmezden gelip, üstüne bir de halka empoze etmeye çalışıyorlar. Önce çık sokağa bak bakalım kaç kişi evine ekmek götürebiliyor da bunlarla uğraşıyor.