Erkeklerin Kadınsı Yanları Var Mıdır?
-
Hepimiz Bir Hayvanız...
-
böYLE SALAKÇA BİR KONU AÇAN ADAMIN ERKEKLIGI ZATEN ŞÜPHELİDİR
-
matematik1 bunu yazdı:
-----------------------------
böYLE SALAKÇA BİR KONU AÇAN ADAMIN ERKEKLIGI ZATEN ŞÜPHELİDİR
sende konuyu adam gibi okusaydın salakça bir cümle kurmak yerine bu konuyu açanın bir kadın tarafından açıldığını anlardın hoja cümlelerde.çok merak edersende haberler.com sitesinde araştır konuyu açanı..veya konuyu baştan aşağı daha iyi oku....kadın açmış bu konuyu erkek değil zaten..
bknz.... Mesele şu: Biz kadınlar alışveriş konusunda müthiş bir deneyime sahibiz,..............................konuda bu cümleyi Ctrl+f yapıp aratırsan bulursun... -
O ne biçim şey yav! delihanlı adama yakışıyo mu gadınsı bi davranış ? ssse sse sse :|
-
S.kindirik haber yapmanın dayanılmaz hafifliği...
-
Erkeklerin kadınsı yanları var mıdır..
Bazı erkeklerin vardır tabiki.
Hatta abartıp beyni ile üreme organı yer değiştirmiş erkeklerin birçoğu özünde erkek olmayan, her dakika gözüyle 100 lerce kadına tecavüz eden kadınımsı yaratıklardır. Çünkü fiili olarak gerçekleştiremeyeceği şeyleri kafasında büyütüp dünyanın en büyük sex objesi olur çıkar.
Kadınlar kendileri başlı başına farklı yaratılar, erkekler farklı. Kadın erkek yaşantında bi katalizördür bence. Olmazsa olmaz, çok olursa da olmaz bir katalizör.
Uyum ve ahenk özünde vardır. Kibardır,renk katar. Çok konuşursa dünyanı karartır,feleğini şaştırır,konuşmaz tavır yaparsa da bezdirir. En iyisi dilsizidir. Ama kadınlar çiçektirler değil mi.. :)
Şimdi bunca anlatımdan sonra erkeklerin kadınsı yanlarından hiç bahsetmek istemiyorum. Böyle erkekler varsa bunlar genelde,
Cak cak sakız çiğneyen bülent erso kılıklı erkekler,
Dedikodunun dibine vurmuş desti izdivaçcılar,
Ve erkeklik fonksiyonunu kaybetmiş özünde iyi fakat garip, ibnemsi yaratıklardır.
Ne tam erkek olmak ne de kadın olmak paha biçilemez.
Aranızda 2'si olan da varsa ne ala..
Ben erkek olmaktan son derece memnunum.. :)
-
shadowans bunu yazdı:
sen alıntıyı sil bende yazdığımı silim gece gece kimse görmemiştir merak etme :)
-
shadowans bunu yazdı:
Bkz: Cemil İpekçi :)
Cemil erkek mi :| -
HaYVaN bunu yazdı:
shadowans bunu yazdı:
Bkz: Cemil İpekçi :)
Cemil erkek mi :|
Değil mi? En son yurtdışında bi hemcinsiyle evlendiğini okumuştum, yani bi erkekle :) -
az önce konuyu abim okudu. abi dedim şu yazıyı bi okusana.. merak ettim ne tepki vercek diye.
oturdu okudu sonuna kadar hiç bi tepki yok yüzünde.bitirdi yazıyı, "iyi" dedi tv seyretmeye devam etti.