folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Ermeni Soykırımı Hakkında Gelen Mail



Ermeni Soykırımı Hakkında Gelen Mail

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 09/Haziran/2002
    Erkek
    Ya bi sacma sapan konusmayin rica ediyorum, Ermeniler bizim dusmanimiz fln degildir. Ermeniler Osmanli nin kurulmasinda ve kalkinmasinda Turkler kadar rol oynamistir. Turkiye Cumhuriyetinin yada Osmanli Imparatorlugunun hicbir irkla sorunu yoktur. Irkcilik insanlik sinirlari dahilinde olan bir duygu degildir. Bizim sevmediklerimiz sadece soykirim oldugunu iddaa edenler ve bize kin besleyenlerdir.




    Unutmayin, Turkler bosuna kurt sembolunu benimsememistir, kurtlar sadece ac oldugunda yada tehdit edildiklerinde saldirir. Biz asil bir milletiz, ve kimseye dogdugu yer yuzunden nefret duymamaliyiz. Eger onlar bizden nefret ediyorlarsa zaten yasamak icin gerekli olan asaletten yoksunlardir, er yada gec bu dunya'dan goceceklerdir. Biz Ermeniler gibi nerden geldigini bile bilmeyen bi dunya irk in karisimi, cogu Turk kokenli olmasina ragmen aptal aptal Turk karsiti iddaaalrda bulunan bi millet degiliz. Bizim atamiz da, dedemizde bellidir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 09/Haziran/2002
    Erkek
    Ya Kurt dediginiz nasil bi irktir ? Anadolu ve civarlarinda yasamis sadece 4 irk vardir... Yunanlilar, Persler, Araplar ve Turkler. Bu irklar zamanla degisip farklilasmislar ve kendilerine farkli isim takmislar, Ermeni dediginiz adam Turkiye sinirlari dogusunda yasayan, genel olarak Rus kontrolu altina girmis ( 1. Dunya Savasi sirasinda ) Turkler. Cerkez dediginiz Rum Turk karisimi karadeniz kulturu. Kurt dediginiz doguda hayvancilikla ugrasan Turk ( Muhtemelen biraz da Pers ). Yani bu adamlardan nasil nefret edersiniz ? Bazi kani bozuklar haric onlarda bizimle ayni olan onurlu ve asil kani tasiyor. Aldanmayin kani bozuklara, curugu carigi haricinde Ermeni de bizim kardesimiz-soydasimiz Kurtte, Turkte, Azeri de, Cerkez de o da bu da.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    er38
    er38's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Ağustos/2005
    Erkek
    az kaldı beyler sabredıyom bızım burda bı ermemnı var amcık her yerı bılıyo altın cıkartıp duruyo onu vuracam altını alıp kayacam a.q kafamda bayadır 2-3 senedir var yapacam a.q ne olursa olsun birzdaha sabır sonra gazetelerde gorursunuz ermenı katlıyamı nasıl olurmus gorsunlerr

    NE YAZAR !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hokkabass
    hokkabass's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Kasım/2003
    Erkek
    bazilarimiz gercekten cok mantiksiz davraniyor, ırkçılık, kör propaganda da en az yalan suçlama kadar kötüdür. Soykırım yok bilmemne var falan filan bi kenara bırakacak olursak bir insana sırf etnik kökeni için daha tanımadan hakaret etmek kadar du$uk bir davrani$ olamaz; ha bunun yaninda bir de di$aridan bakin, daha insani tanimadan boyle buyuk bir nefretle dolu olabilen insanlarin, soykirim yapabileceginden suphelenmez misiniz... Evet yapilan hareket yanli$tir, yalanciliktir; ama "butun ermeniler o.ç." demek te bundan cok farkli bi$i degil
Toplam Hit: 4317 Toplam Mesaj: 35