Ermenilerden Özür Diliyoruz Kampanyasına Karşı Bir Kampanyam Var Desteklerinizi Bekliyorum
-
Cezmi Ersöz bile warmış listede bu yavşağın orjinal kitabını almıştım ben,hay ellerim kırılaydı.Yok lan size demokrasi,madem biz soykırım yaptık soykırım yapmış bir ülkeden hangi akılla demokrasi beklersiniz.Hala bürokratik saçmalıklarla ülkeler yönetiliyor.Ahh ulan bu ülkenin başında ben olucaktım ki,havasından bile koklatmadan sınır dışı ederdim alayınızı,en azından bizzat suç duyurusunda bulunurdum.Şerefsiz kansız köpekler :@
-
ben mi yanlış anladım bilmiyorum ama sitede cezmi ersöz ün yazar cezmi ersöz olduğu vb.. hiç bir şeyden bahsedilmemiş..nasıl oluyorda hemen o oluyor..
-
başka kim olacak ? Sitedeki bir destekleyenlerin sayısına bak birde tabloda görünen isimlerin sayısına.Sence ahmedi mehmedi tabloya koyarlar mı hoja ? Tablodaki herkes öyle yada böyle bilinen isimler.. Cezmi Ersözü googlede ararsan bizim cezmiden başka cezmi ersözde bulamazsın,ben bulamadım en azından :/
+ ona bakarsan sitede bir soykırımdanda bahsedilmıyor hojam sadece "Osmanlı Ermenileri'nin maruz kaldığı Büyük Felâket" deniyor. -
bu olacak zaten bırakın yapsınlar istenilen konuşulması değilmi alın konuşuluyor herkes zıt görüş bildiren site açıyor neye fayda susulsa umursanmasa kapanır gider zaten bizler tarihimizi biliyoruz bizim dışımızda başka tarih kaynaklarının içinde geçenleride biliyoruz tarihte pkk oluşumunun ilk nerden gelipte başladığınıda biliyoruz terör örgütlerini yaratanlarıda biliyoruz bırakın yapsınlar..bunlar tamamen kışkırtma amaçlı sonuçta oraya yazı yazmak istediğin zaman sana nufus cüzdanı örnegini sormuyorlar birileri galyana getirmek olayları büyütmek için bunları yem diye atıyor..
-
Herkes Hürdür kimsenin fikrine gem vuramassnız gemvurulmasıda zaten doğr birşedeğildir özgürlükten yanaysanız şayet bırakın isteyen istediği gibi düşünsün onlar sizin fikrini nasıl değiştiremeyeceğine göre sizde onların fikrini değiştiremessiniz bu sebepen yavuz bingölün işten çıkması şebnem sönmesiz işten çıkması demek oların fikirlerini değiştirmeyeceğine göre saçma bir mail olmuş bana sorarsanız ama fikren bu kişilere en güzel cevaplar verilmeli baskıyla bilmemneyle değil bu güne kadar bu şekilde birşey elde edemedi kimse yine de edemez fikirlerimizi rtayakoyalım bu soykırım saçmalığıyoktur diyelim bırakalım tarihçiler tartışsın ogereken cevabı versin
-
mail:info@panafilm.com
mail: Dizilerinizden Eşref Saatinde oynayan Yavuz Bingöl türk halkına örnek teşkil edebilcek bir rolü canlandırmaktadır fakat Sayın Yavuz Bingöl'ün Ermenilerden Özür Diliyoruz adlı kampanyaya destek vermesi biz Bilinçli Türk gençlerini çok üzmüştür , Burası Ermenistan değil biz diaspora gençleri değiliz Türk gençleriyiz yapımcı olarak sizin , senaristleriniz, çektiğiniz Kurtlar Vadisi Pusu ve Eşref Saati adlı dizilerin misyonuna aykırı bir şekilde hareket eden Yavuz Bingöl'ün destek kampanyasından geri çekilmesini yada diziden men edilmesini talep ediyoruz Saygılarla
o değil de benim anlamadığım yavuz bingöl filmde bir kabadayıyı canlandırıyor. Bu rol eğer türk halkına örnek teşkil ediyorsa içleracısı bir durumdayız da haberimiz yokmuş.
-
Kreston bunu yazdı:
-----------------------------dizide bi karakter orospuluk yapıyosa gerçek hayatta da orospuluk mu yapmalı ?
bu mudur yani?
-----------------------------
hehe düşünsene :)=
-
Soykırım yapmadık, vatan savunduk.. özür dilemiyoruz...
http://www.ozurdileme.com/
Birde bu site var ;)
-
Sağol arkadaş bende yolladım bunlar halka mal olmuş insanlar onun için geri çekileceklerini düşünüyorum.
-
Arkadaşlar hepinizin sorularına son kez cevap veriyorum bakın
1.bilinçli türk genci senmisin gibi şeyler yazmayın eğer siz biliyosanız bilinçli türk genci nasıl oluyor açın başka bir konu cevap verin ,
2. türkiye demokrasiyle yönetilen bir rejimdir demokrasi halkın sesidir fakat türkiyeli aydınlar böyle bir hamle yaparak türkiyenin geleceğini hipotek altına almış oluyorlar bakın ermenilerin açıklamasını okuyun Türkler yavaş yavaş tarihle yüzleşiyor diyor orda yazmıyorki bir kaç kişi tarihle yüzleşiyor Türk halkı deniyor
3.Ermenistanda bir ermeni Türkler soykırım yapmamıştır dediği anda başına neler gelebileceğini düşünüyomusunuz _? Amacınız konuyu baltalamaksa cevap yazmayın mail atan atsın atmayan başka bir konu açsın Özgürlük adı altında ideal türk genci adı altında bildiklerini anlatsın ,
4. Dizide kabadayı rolündedir bu örnekse vay yandık demiş bir arkadaş ben diziyi sadece 1 bölüm izledim bu karekter dürüst namuslu ve yiğit olduğundan dolayı halka örnek teşkil eden biridir
destek veren arkadaşlara teşekkür ederim