Ermenilerden Özür Diliyoruz Kampanyasına Karşı Bir Kampanyam Var Desteklerinizi Bekliyorum
-
Ya a.k muhalefet yapıcaksanız atmaazsınız mail arkadaşım adam güzel 1 fikir sunmuş hoşuna giden atar gitmeyen atmaz burada adama muhalefet yapmanıza lüzüm yok benim ilgimi çekti attım mailimi bu kadar basit uzatmanın anlamı yok..
-
güzel düşündüm hepsıne mail attim
-
O sitenin yapım amacı zaten gördügümüz izledigimiz göz önünde olan hainlerin ne oldugunu acıga vurmak,konuyu açan arkadas gibi halkta bu isimler üzerinde infial yaratıp foward mail yagmuru ve kulaktan kulaga tabir edilen taktikle halkın vicdanını kullanıp eleminasyona gitmekti.Bu demek oluyo ki plan güzel işliyo devam devam güzel.Yakında bu tür refleks haraketleri artıkca medyada yahut yazılı basında sanki bu siteli ile hiç alakası yokmus gibi ermenilerin Türkler'e yaptıkları katliamlar tekrar tekrar gündeme getirelerek rüzgar fırıtınaya dönüştürülülecek muhtemelen
-
tebrik ediyorum az önce yolladım
-
bir tokat ta benden. ne okumuş bu tiksinçlerde aydınız diye böle saçma sapan uydurmalara destek verir olmuşlar, kim bunları sevgili yapmış ta desteklerinden herkesin haberi olmuş lanet olsun! gözüm görmesin hiç birini de yediklerim midemde kalsın.
-
Bunların aydınlığına sokayım ben yaaaa vatanıma ihanet edeceksem bırakın zır cahil kalıyım aq. Bu ülkenin ne cefakar halkı varmış yaa ne çekeceği varmış. Karın tokluğuna çalışan, evini zor geçindiren, çocuğunu teröre kurban veren FAKİR adam VATAN SAĞLOSUN diyor bu pezevenkler sözde aydınlanmış zihinler ihanet içinde. Ben bir TÜRK olarak özür mözür dilemiyorum amuaa koyiiiimmmm adam olsunlar. Bende mail attım hacı bi çivide ben çaktım...
-
http://www.sizozurdileyin.com/default.asp
-
Yaw bu sussanız bi şey olmıcak unutulcak gidecek diyenleri anlayamıyorum.
Bugun buna susun,yarın bi başka şeye uzun vadede ne olur biliyor musunuz ? Hollanda gibi bi memleket oluruz.biz iyi yaşayalımda kimin boyundurluğu altında yaşarsak yaşayalım deriz.Kullanılmayan organ pas tutar beyler ben demıyorum bunu darwin diyo.Siz bugun buna susun yarın baska seye ertesi gün gelirler sen bizimd annemizi siktin bizde seni sikecez serler onada surasınız herhalde..
Tavır gayet yerinde,sesleri dahada fazla büyümeden cevap vermek lazımdır ki milletimiz bu gibi oalylarda her zaman direk abanır.Siz susmak istiyorsanız susun ve artık susun yani..! -
ne demek istediğini tam anlayamadım yani sus derken Türk halkınamı diosun yoksa bize sus diyenleremi
-
güzel fikir kardaşım mailleri yolladım
Toplam Hit: 6264 Toplam Mesaj: 45