Ermenilerin Yaptıkları Türk Soykırımı(Bunları Bilelim)
-
Biliyorsunuz, ermeniler soykırıma kanıt ararlarken yaptıkları kazılarla kendi ölülerini ararken
öldürdükleri Türk kadın,çocuk ve yaşlılarına ait toplu metazlar bulunmuştu.Tehcirinde asıl nedeni
buydu.Şimdi gelelim mevzuya; kendileri böyle siteler açarak destek topluyor.
Fakat soykırıma uğrayan bizler; birkaç korteksi çürük,beyni eskimiş ve yağ bağlayıp küçülmüş
insanların hedehödöleri arasında eriyip gidiyoruz ve gün geçtikçe azalıyoruz.
Bizde birşeyler yapabiliriz.Arkadaşları acilen düşünce birliğine davet ediyorum.
Elimizden ne gelirse oturduğumuz yerden birşeyler yapmalıyız ve hatta geç bile kaldık.
Bu soykırımı savunan geri zekalı (zaten ilkokuldada arkadaşlarına çelme takan)
kişilerin sitelerinde bilimsel hiçbir kanıt yok! Bizde aynen böyle yapacağız.
-
bu soykırımı savunan insanlardan neden benim çevremde yokki ?
ciddi soruyorum insanlar bu düşüncesini saklıyomu aceba?
-
daha dün Karabağda Azeri Kardeşlerimize Irkdaşlarımıza neler yaptı bu itler.
http://www.trtube.com/izle.php?v=qhjkpajdjc
ama gavurlar ve içimizdeki sevgi pıtırcıkları bunları görmez, görse bilmez, bilse susar...
-
biz bi kere çabuk unutan bi devletiz...
çok değil bundan 1 sene önce olanları hatırlayabilen var mı:D
işin şakası bir yana, arşivlerimizi açtık hala neyin tartışmasını yapıyolar anlamıom...
amerika'nın destekleriyle sürekli bağırıyolar işte...
avrupalılar herşeyi gazetelerden takip ettiğinden, daha o zaman bile hepsi inanmış katliam yaptıgımıza...
yabancılar medyayı bile kullanıyor a.q
-
gerek yok böyle şeylere! boş işlerle uğraşmayın olan olmuş biten bitmiş biz önümüze bakalım
-
tLG bunu yazdı:
-----------------------------biz bi kere çabuk unutan bi devletiz...
çok değil bundan 1 sene önce olanları hatırlayabilen var mı:D
işin şakası bir yana, arşivlerimizi açtık hala neyin tartışmasını yapıyolar anlamıom...
amerika'nın destekleriyle sürekli bağırıyolar işte...
avrupalılar herşeyi gazetelerden takip ettiğinden, daha o zaman bile hepsi inanmış katliam yaptıgımıza...
yabancılar medyayı bile kullanıyor a.q
-----------------------------Asıl nokta şudur. biz nekadar bilimsel olarak kanıtlasakta bunlar inanmazlar. Çünkü biz Müslüman ve Türk'üz.
Ek olarak,
kandilden kaçan kanı bozuk itler ermenistana sığındılar falan diyede yazılmıştı bizim medyamızda.
-
code_46 bunu yazdı:
-----------------------------
gerek yok böyle şeylere! boş işlerle uğraşmayın olan olmuş biten bitmiş biz önümüze bakalım
inş şakadan diyorsundur. -
hocam sana annemin sölediklerini yazıyorum onada annesi söylemiş artık ne kadar ınanırsın bilemem ............bu soykırım olayı doguda oluyor 1. dünya savaşı sıralarında tam tarıhı bilmiyorum bizimkiler ermenileri bi ahıra dolduruyolarmıs yakıyorlarmıs ınsanlardan akan yağ su gibi akıyormus yangın yerınden ...ama aynen onlarda bizlere aynı şeyi yapmışlar yani her iki tarafta katliam yapmış kanıt istiyorsanız 90-100 yaşında bi insan bulun doğulu olsun ama ona sorun başkada bişey diyemem bana anlatılanlar bunlar ne kadar dogru ne kadar yanlıs bi tek allah bilir ...
-
önümüze bakalım dedinde herkes arkasına bakarken
-
yascakucuk bunu yazdı:
-----------------------------bu soykırımı savunan insanlardan neden benim çevremde yokki ?
ciddi soruyorum insanlar bu düşüncesini saklıyomu aceba?
aga cevrende olmaması gayet dogal çünkü bunlar halkın içinde insanlar değilbunlar aydınlardır(!) milleti yönlendirmekle görevli şer odagıdır kendileri kendileri halktanmış gibi görünürler ama alakaları yoktur
-
benim anlamadığım bu aydın denilen soytarıların bu olayı niye gündeme getirmesi?