folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Ermenilerin Yaptıkları Türk Soykırımı(Bunları Bilelim)

Ermenilerin Yaptıkları Türk Soykırımı(Bunları Bilelim)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Biliyorsunuz, ermeniler soykırıma kanıt ararlarken yaptıkları kazılarla kendi ölülerini ararken

öldürdükleri Türk kadın,çocuk ve yaşlılarına ait toplu metazlar bulunmuştu.Tehcirinde asıl nedeni

buydu.Şimdi gelelim mevzuya; kendileri böyle siteler açarak destek topluyor.

Fakat soykırıma uğrayan bizler; birkaç korteksi çürük,beyni eskimiş ve yağ bağlayıp küçülmüş

insanların hedehödöleri arasında eriyip gidiyoruz ve gün geçtikçe azalıyoruz.

Bizde birşeyler yapabiliriz.Arkadaşları acilen düşünce birliğine davet ediyorum.

Elimizden ne gelirse oturduğumuz yerden birşeyler yapmalıyız ve hatta geç bile kaldık.

Bu soykırımı savunan geri zekalı (zaten ilkokuldada arkadaşlarına çelme takan) 

kişilerin sitelerinde bilimsel hiçbir kanıt yok! Bizde aynen böyle yapacağız.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bu soykırımı savunan insanlardan neden benim çevremde yokki ?

ciddi soruyorum insanlar bu düşüncesini saklıyomu aceba? 

Acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    B0LDPiL0T
    B0LDPiL0T's avatar
    Erkek

daha dün Karabağda Azeri Kardeşlerimize Irkdaşlarımıza neler yaptı bu itler.

http://www.trtube.com/izle.php?v=qhjkpajdjc

ama gavurlar ve içimizdeki sevgi pıtırcıkları bunları görmez, görse bilmez, bilse susar...

Kendine özgü fikir ve görüşü olmayıp, sadece başkalarının ağızlarının içine bakarak yorum yapabilmek nasıl bir duruştur, nasıl bir kişilik profilidir hiç anlayamamışımdır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tLG
    tLG's avatar
    Erkek

biz bi kere çabuk unutan bi devletiz...

çok değil bundan 1 sene önce olanları hatırlayabilen var mı:D

işin şakası bir yana, arşivlerimizi açtık hala neyin tartışmasını yapıyolar anlamıom...

amerika'nın destekleriyle sürekli bağırıyolar işte...

avrupalılar herşeyi gazetelerden takip ettiğinden, daha o zaman bile hepsi inanmış katliam yaptıgımıza...

yabancılar medyayı bile kullanıyor a.q 

"Geri geri çıkarken, biiip biiip sesi çıkaran araçların seslerini zil sesi yapmayı sevenlerin buluşma noktası" diye bi grup açsam katılır mısın lan feysbuk"ta?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    code_46
    code_46's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    gerek yok böyle şeylere! boş işlerle uğraşmayın olan olmuş biten bitmiş biz önümüze bakalım

En mükemmel insan yaptığı hatayı tekrar yapmayan insandır; hatasızlık Yaratıcıya aittir, insanlar ulaşamaz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    B0LDPiL0T
    B0LDPiL0T's avatar
    Erkek
    tLG bunu yazdı:
    -----------------------------

biz bi kere çabuk unutan bi devletiz...

çok değil bundan 1 sene önce olanları hatırlayabilen var mı:D

işin şakası bir yana, arşivlerimizi açtık hala neyin tartışmasını yapıyolar anlamıom...

amerika'nın destekleriyle sürekli bağırıyolar işte...

avrupalılar herşeyi gazetelerden takip ettiğinden, daha o zaman bile hepsi inanmış katliam yaptıgımıza...

yabancılar medyayı bile kullanıyor a.q

Asıl nokta şudur. biz nekadar bilimsel olarak kanıtlasakta bunlar inanmazlar. Çünkü biz Müslüman ve Türk'üz.

Ek olarak,

kandilden kaçan kanı bozuk itler ermenistana sığındılar falan diyede yazılmıştı bizim medyamızda.

Kendine özgü fikir ve görüşü olmayıp, sadece başkalarının ağızlarının içine bakarak yorum yapabilmek nasıl bir duruştur, nasıl bir kişilik profilidir hiç anlayamamışımdır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Desiqner
    Desiqner's avatar
    Erkek
    code_46 bunu yazdı:
    gerek yok böyle şeylere! boş işlerle uğraşmayın olan olmuş biten bitmiş biz önümüze bakalım
    inş şakadan diyorsundur.

Anladım işi, sanat Allah'ı aramakmış; Marifet bu, gerisi yalnız çelik-çomakmış...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek
    hocam sana  annemin  sölediklerini   yazıyorum onada  annesi  söylemiş  artık ne kadar ınanırsın bilemem ............bu soykırım olayı  doguda  oluyor 1. dünya savaşı sıralarında  tam tarıhı   bilmiyorum   bizimkiler  ermenileri  bi ahıra  dolduruyolarmıs  yakıyorlarmıs  ınsanlardan akan yağ  su gibi  akıyormus yangın yerınden ...ama  aynen onlarda  bizlere  aynı şeyi yapmışlar yani her iki tarafta katliam yapmış kanıt  istiyorsanız 90-100 yaşında bi insan bulun   doğulu olsun ama ona  sorun başkada  bişey diyemem  bana  anlatılanlar  bunlar  ne kadar  dogru ne kadar  yanlıs  bi tek allah bilir ...

kontra bisiklet
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    önümüze bakalım dedinde herkes arkasına bakarken
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efrasyap
    efrasyap's avatar
    Erkek
    yascakucuk bunu yazdı:

bu soykırımı savunan insanlardan neden benim çevremde yokki ?

ciddi soruyorum insanlar bu düşüncesini saklıyomu aceba? 

aga cevrende olmaması gayet dogal çünkü bunlar halkın içinde insanlar değil

bunlar aydınlardır(!) milleti yönlendirmekle görevli şer odagıdır kendileri kendileri halktanmış gibi görünürler ama alakaları yoktur

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tomannie
    tomannie's avatar
    Erkek
    benim anlamadığım bu aydın denilen soytarıların bu olayı niye gündeme getirmesi?

ümidin kaybolması özgürlük demekti
Toplam Hit: 3023 Toplam Mesaj: 19