Ermenilerin Yaptıkları Türk Soykırımı(Bunları Bilelim)
-
code_46 bunu yazdı:
-----------------------------
gerek yok böyle şeylere! boş işlerle uğraşmayın olan olmuş biten bitmiş biz önümüze bakalım
-----------------------------arkanda kol gibi kazık sallanırken önüne nasıl bakabiliyorsun çözemedim doğrusu =)
-
Bu işler para işi dostum.Adamların gerçekten çok zengin soydaşları war.Dolayısıyla propagandasnı hertarafta yapıyor. Ama bu Ermenistanda yaşayanlar için ne kadar faydalı düşündürücü. Dünya üzerimize yürüse bu millelt soykırım yalanını kabul etmez. Zarar gören gene onlar olur. Batı iki tarflada oynuyor açık açık.
Büyüyen her ermeni çocuğu bu yalanla büyüyor. Herşeyleri soykırım olmuş adamların:)Heryerde olduğu gibi zengin fakiri hep kullanıyor.
Üniverstede Siyaset bilimi dersimize giren kıymetli bi hocamız wardı.Bizansın zulmunden bıkan Ermeniler, Malazgirtte Türklere yardım ettiği için batı onları asla affetmiyor ve etmiycktir diyordu.
Bu ülkede bu soykırım yalanı kabul edilise ermeniler onlarla kardeş kardeş yaşıyacağmızımı sanıyolar. Adamı Ağrı dağına oturdurlar nitekim bunu hepsi gördü..(ülkemizde yaşayan ermeni vatandaşlarımız içinde geçerli)
-
Niye yapıyorlar bunu aydınlar? Neden olacak aydın olmadıklarından yapıyorlar. Hayatlarında bir kaç kitap okumuş insanlar sırf destek alabilmek için yada para kazanmak için kapitalizm in poh poh larıyla yazıyorlar çiziyorlar. Sonra demoktasi diyorlar bazılarına nobel bile veriliyor ki nobel ödülünün tarihçesini okursanız ne kadar soysuz bir ödül olduğunu anlarsınız. Hatta nobel denen adamın hayatını okuyun o bile yeter.
Hayatında 3-4 kitap okumuş bu AYDIN! kesimi medya alıyor eline onlarda vuruyor poh pohu (tabi medyanın %90 ı gözü para bürümüş yahudi veya devleti yıkmak isteyen şeriatçi adamların elinde) onlarda çıkıyor cahil milletimizde bunları aydın sanıyor . Olay bu kadar basit.
Kürt dediler ayıramadılar, alevi dediler kavga ettirtemediler, soykırım diyorlar ülkemizin toprağını almaya çalışıyorlar . Ermenistan hala tam bağımsız bir ülke değildir. REzil bir ekonomileri vardır. İşte gelecek nesillerinin garantilerini bizim sırtımızdan kazanmaya çalışıyorlar. Tabi dış güçlerinde bu olay işine geliyor. Senelerdir kullanıldı bu ermeni devleti. Sıçtığım bok olamadılar olamayacaklarda.
-
YesTERFoX bunu yazdı:
-----------------------------code_46 bunu yazdı:
gerek yok böyle şeylere! boş işlerle uğraşmayın olan olmuş biten bitmiş biz önümüze bakalım
-----------------------------arkanda kol gibi kazık sallanırken önüne nasıl bakabiliyorsun çözemedim doğrusu =)
YesTERFoX ilk defa aynı fikirdeyiz. :) Aslında siyaset olmadığında herşey günlük güneşLik xD -
adamgibi bunu yazdı:
hocam sana annemin sölediklerini yazıyorum onada annesi söylemiş artık ne kadar ınanırsın bilemem ............bu soykırım olayı doguda oluyor 1. dünya savaşı sıralarında tam tarıhı bilmiyorum bizimkiler ermenileri bi ahıra dolduruyolarmıs yakıyorlarmıs ınsanlardan akan yağ su gibi akıyormus yangın yerınden ...ama aynen onlarda bizlere aynı şeyi yapmışlar yani her iki tarafta katliam yapmış kanıt istiyorsanız 90-100 yaşında bi insan bulun doğulu olsun ama ona sorun başkada bişey diyemem bana anlatılanlar bunlar ne kadar dogru ne kadar yanlıs bi tek allah bilir ...
Bu 2 taraflı katliamlar serisidir.İttahat ve terakkinin talat paşanın emirleridir.Yazılı beyanları arşivlerde muhafaza edildiği bilinmektedir.Sonuçta 2 tarafın faşistlerinin restleştiği bi hadisedir bu.Yani Türklerde öldürmüştür ermenilerde öldürmüştür.Kimse günah keçisi aramasın.Fransa amerika oyunlarıdır.İki tarafta milliyetçilik ve duygusallık anlamında gazlanmaktadır.Bunun rantı batılı tayfa getiriye dönüştürmek istemektedir.Kelimede kürdistan olsun ermenistan olsun bunlar alayı batı üsleridir,ayrıca 1. dünya savaşına dayanan harita ve çıkar oyunlarıdır.Yani milliyetçiliğin zararları burdan doğmaktadır.İttihat ve terakki Türk millyietçisiydi demek çok hafif olur.Bunlar ırkçıydı arkadaşlar ve bedelini günümüzde ekonomi,imaj anlamında ödüyoruz gençlik olarak.Ölenlerin sayı olarak adedi Türk ve Ermeni olsun çok fark yapmıyo sonuçta 1 insan hayatı bile ne kadar kutsal olmalı.Ama değil malsef. -
bunları bilmek için önce o elif şafak denen fahişenin romanlarını deil Türk Dil ve Tarih Kurumu'nun bastırdığı kitapları okumak lazım.
o arospunun kitapları 100bin satarken kendi kurumumuzun bastırdığı 1500 kitap raflarda kalıo.sadece akademisyenler alsa bu kitabın 3. baskıya geçmesi gerekirken böle bi durumdayız işte.
-
Eğer son giriştiğin iki projeyi de yarıda bırakmasaydın,bu işte ciddi olduğunu düşünür sana yardım edecek kişiyle seni buluştururdum..
Bu sitede bir arkadaşımız var,tarihçi,geçen sene aralarında Genel Kurmay'dan gelmiş üst rütbeli askerlerin de olduğu bir gruba Ankara'da bir konferans salonunda brifing vermiş bir arkadaş..Bu arkadaşın elinde sayfalarca türkçe ve daha da önemlisi ingilizce döküman var,internet ortamına aktarılmış.
Eğer bu konuyla CİDDİ olarak ilgilenen arkadaşlar varsa, arkadaşımla iletişime geçeyim, seve seve yardım eder bu konuda size,adamın ülküsü oldu bu konu..
-
adamgibi bunu yazdı:
hocam sana annemin sölediklerini yazıyorum onada annesi söylemiş artık ne kadar ınanırsın bilemem ............bu soykırım olayı doguda oluyor 1. dünya savaşı sıralarında tam tarıhı bilmiyorum bizimkiler ermenileri bi ahıra dolduruyolarmıs yakıyorlarmıs ınsanlardan akan yağ su gibi akıyormus yangın yerınden ...ama aynen onlarda bizlere aynı şeyi yapmışlar yani her iki tarafta katliam yapmış kanıt istiyorsanız 90-100 yaşında bi insan bulun doğulu olsun ama ona sorun başkada bişey diyemem bana anlatılanlar bunlar ne kadar dogru ne kadar yanlıs bi tek allah bilir ...
Bunu sadece annen değil,tarih söylüyor .ama öyle yakma falan yok.karsta görev yaparken pusu için mevzi kazardık ve 2.metrede iskeletler çıkmaya başlardı .
kars digor subatan iskelet katliam ermeni yaz gugula görürsün bazı şeyleri.
ama şu var ben hep osmanlılara ait eşyalar bulurdum..neden acaba ?
kişisel görüşümse,hakeden hakettiğini almış.. şehit verdik ve o toprakları savunduk hain olan hakettiğini aldı.20.000 şehit verdiğimiz o toprakları onlaramı bırakacaktık yani?