Erteleme Hastalığı (Hayatı Ertelemek) Çözüm Yolları
-
bende aşırı tembellik var onun çözüm yoluda varmı =)
-
bilgisayarla arana mesafe koy biras kendini kitap okumaya ver bak göreceksin düzelecek herşey.
merak etme yaşayacaksınn ehe :D
-
HAYATI ERTELEMEK, hayat felsefesi değil, hayatı sürdürebilme felsefesiymiş.
Onlar için son dakikalar çok önemliymiş.Örnek:
>>Yemeğe çağıran anneyi erteleyip, bilgisayar başından kalkmaya üşendiği son bir kaç dakika bilgisayar başındaki altın zamanlarıymış...
>>Yataktan kalkmaya üşendiği dakikalar, uykudan en çok zevk aldığı dakikalarmış.
>>Çalan kapıyı açmak için üzerine geçirmeleri gereken tişörtü giymemek için direndikleri anlar, en güzel çıplak anlarıymış
>>İşte üşengeçler kutsal anların değerini bilirler, o anları hayatlarında ne kadar çok yaşarlarsa o kadar mutlu olacaklarını düşünürlermiş.
>>hiç bi üşengeç açlığını hissettiği anda hemen yemek yemez,bekler bekler bekler artık açlıktan midesinin kasılması dayanılamayacak hale geldiğinde gider yermişÜşengeçler haklı olduklarını biliriler ama anlatmaya üşenirlermiş.
-
kendine format at ya da servise götür bence sen bad sector olmuşsun :D
-
Nury bunu yazdı:
-----------------------------beyler bunun erteleme filanla alakası yokl :D bu basbaya üşengeçlik
buzul hocam sen erteleme değil üşengeçliğe bak :D:D
-----------------------------
aynı kapıya çıkıyor hacı ikiside :D hastalığın genel adı bu kurtuluyorum ben yavaş yavaş aklıma geleni anında yapıyorum. -
ertelemenin bazen yararlı olduğu şeylerde vardır.
-
Bir kere üşenen bin kere yorulur demişler. Hemen herkeste olan bir hastalık umarım banada yararı olur sağol Buzul.
-
ne yapılması, ne söylenmesi gerekiyorsa
söylenmeli, yapılmalı
bence bazen bazı şeyler söylenmemelidir.. bazen aceleci olmak bazı işleri yolunda götürmez.. haksızmıyım?
-
sınavlara çalışırken sık sık yaşıyorum :|
akşam çalışırım diyorum. akşam olunca uyuyorum sabah kalkınca çalışırım diyorum. sabah kalkınca ders programına bakıyorum 5. saatmiş, öğleden önce çalışırım. öğleden önceki derslerde öğle arası çalışırım diyorum :D pırt 5.ders yazılıya bi bok bilmeden giriyorum :|
-
kuala dan mı evrimleştik yoksa :=)