folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Erteleme Hastalığı (Hayatı Ertelemek) Çözüm Yolları

Erteleme Hastalığı (Hayatı Ertelemek) Çözüm Yolları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    bende aşırı tembellik var onun çözüm yoluda varmı =)

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dertli
    dertli's avatar
    Erkek

bilgisayarla arana mesafe koy biras kendini kitap okumaya ver bak göreceksin düzelecek  herşey.

merak etme yaşayacaksınn ehe :D

imzayı bıraktım basıyorum artık
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tedavi
    tedavi's avatar
    Erkek

HAYATI ERTELEMEK, hayat felsefesi değil, hayatı sürdürebilme felsefesiymiş.
    Onlar için son dakikalar çok önemliymiş.

Örnek:
    >>Yemeğe çağıran anneyi erteleyip, bilgisayar başından kalkmaya üşendiği son bir kaç dakika bilgisayar başındaki altın zamanlarıymış...
    >>Yataktan kalkmaya üşendiği dakikalar, uykudan en çok zevk aldığı dakikalarmış.
    >>Çalan kapıyı açmak için üzerine geçirmeleri gereken tişörtü giymemek için direndikleri anlar, en güzel çıplak anlarıymış
    >>İşte üşengeçler kutsal anların değerini bilirler, o anları hayatlarında ne kadar çok yaşarlarsa o kadar mutlu olacaklarını düşünürlermiş.
    >>hiç bi üşengeç açlığını hissettiği anda hemen yemek yemez,bekler bekler bekler artık açlıktan midesinin kasılması dayanılamayacak hale geldiğinde gider yermiş

Üşengeçler haklı olduklarını biliriler ama anlatmaya üşenirlermiş.

Ağacın kurdu kendi içindedir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    kendine format at ya da servise götür bence sen bad sector olmuşsun :D

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    Nury bunu yazdı:
    -----------------------------

beyler bunun erteleme filanla alakası yokl :D bu basbaya üşengeçlik

buzul hocam sen erteleme değil üşengeçliğe bak :D:D

-----------------------------
    aynı kapıya çıkıyor hacı ikiside :D hastalığın genel adı bu kurtuluyorum ben yavaş yavaş aklıma geleni  anında yapıyorum.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    ertelemenin bazen yararlı olduğu şeylerde vardır.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naacal
    Naacal's avatar
    Erkek
    Bir kere üşenen bin kere yorulur demişler. Hemen herkeste olan bir hastalık umarım banada yararı olur sağol Buzul.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

ne yapılması, ne söylenmesi gerekiyorsa
    söylenmeli, yapılmalı

bence bazen bazı şeyler söylenmemelidir.. bazen aceleci olmak bazı işleri yolunda götürmez.. haksızmıyım?

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

sınavlara çalışırken sık sık yaşıyorum :|

akşam çalışırım diyorum. akşam olunca uyuyorum sabah kalkınca çalışırım diyorum. sabah kalkınca ders programına bakıyorum 5. saatmiş, öğleden önce çalışırım. öğleden önceki derslerde öğle arası çalışırım diyorum :D pırt 5.ders yazılıya bi bok bilmeden giriyorum :|

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dengesiz
    dengesiz's avatar
    Erkek
    kuala dan mı evrimleştik yoksa :=)

Doğru kişi olmak meselenin yarısıdır, diğer yarısı; doğru zamanda, doğru yerde, doğru kişilerle karşılaşmış olmanızdır.
Toplam Hit: 9987 Toplam Mesaj: 27