Erteleme Hastalığı (Hayatı Ertelemek) Çözüm Yolları
-
Bi işe ingiliz gibi başla türk gibi bitir demişler.Genlerle alakalı bence
Yumurta dayanana kadar erteliyoruz herşeyi :/
-
bu hastalıktan bende de war. adeta beni ele geçirdi taşşak geçiyo. sürekli herşeyi erteliyom a.q noolcak halim bilmiyom :s
-
evet ne yazıkki bu erteleme hastalığı bende de var bu çok kötü bişeydir bana göre tembellik emaresidir ben kendimi bi işi ertelediğim zaman öyle görüyorum
-
tedavi bunu yazdı:
-----------------------------HAYATI ERTELEMEK, hayat felsefesi değil, hayatı sürdürebilme felsefesiymiş.
Onlar için son dakikalar çok önemliymiş.Örnek:
>>Yemeğe çağıran anneyi erteleyip, bilgisayar başından kalkmaya üşendiği son bir kaç dakika bilgisayar başındaki altın zamanlarıymış...
>>Yataktan kalkmaya üşendiği dakikalar, uykudan en çok zevk aldığı dakikalarmış.
>>Çalan kapıyı açmak için üzerine geçirmeleri gereken tişörtü giymemek için direndikleri anlar, en güzel çıplak anlarıymış
>>İşte üşengeçler kutsal anların değerini bilirler, o anları hayatlarında ne kadar çok yaşarlarsa o kadar mutlu olacaklarını düşünürlermiş.
>>hiç bi üşengeç açlığını hissettiği anda hemen yemek yemez,bekler bekler bekler artık açlıktan midesinin kasılması dayanılamayacak hale geldiğinde gider yermişÜşengeçler haklı olduklarını biliriler ama anlatmaya üşenirlermiş.
-----------------------------Valla yazı uzun olduğu için okumadım ama eminim senin şu yazdığın en doğrusudur... ne diyim ? hastalık değil abicim bizim için değerli anlar kutsal anlar v.s. hemen bunun için grup oluşturmalıyız...