Erzurum Rte Mitingini Terk Etti
-
Dün Erzurum'da akepenin mitingi vardı. Ben şahsen ne rte yi ne f.g yi bir gram sevmem ama rte dün f.g nin memleketinde, f.g yi kötüleyince olaylar çıktı. Her zamanki basın mensubu yavşaklığı bunu da tvde göstermedi tabii. Dadaşlar şakşakçı değil arkadaşlar. Dadaşlar söyleyeceği sözden kaçınmaz direk cevabını verir adama.
Başbakan Racep Tayyip Erdoğan Erzurum mitinginde, Fetullah Gülen'e memleketinde Gülen hakkından konuşmaya başlayınca Erzurumlular miting alanını toplu şekilde terk etti.
-
bunlar tvlerde olmazzzz
-
Terk eden var etmeyen var. Herkes kendi seçiminde özgür. Bunu provakasyon olarak kullanmanın anlamı yok diyeceğim de öyle bir dünya yok zaten.
-
Aysun kayacının sözü geliyor aklıma Dağda'ki çobanla benim oyum bir mi diye kadın haklıymış..
-
ilk günden hak vermiştim zaten, bence memleketin yetistirdiği en büyük düşünürlerden ciddi söylüorum. sırf o lafı yeter
-
bu ülkenin çöpçüye de çobana da ihtiyacı var ayrımcılık yapmayın.
herkesin oy kullanma hakkı var katile de oy verse bu durum böyle.
çünkü mahkemelerde katiller bile avukatlar tarafından savunulur.
-
videonun sonunu gördüm üzüldüm vallahi, insanlar ne için kavga ediyolar. yazık...
-
Onu bir kenara bırakın da bu partiyi destekleyenlerin kendileri gibi düşünmeyenleri nasıl tartakladıklarını, nasıl saldırdıklarını görüyor musunuz? İşte olay budur, ben fettullahçılarla yaşarım ama talibancılarla yaşayamam. Kendisi gibi düşünmeyeni öldürmeye yoketmeye yönelik hareketler arzular taşıyorlar, içlerinde yaratılana yaratandan ötürü saygı sevgi beslemiyorlar. Ya benden olacaksın ya öleceksin mantığını taşıyorlar. Nasıl bir nefrettir bu nasıl bir cehalettir! İnsan bunlarla aynı havayı solumaktan utanıyor.
-
japonya'da 2. dünya savaşı sonrasında kaos döneminin ardından yapılan ilk seçimlerde sadece üniversite mezunları oy kullanmışlardır. japonya şu anda teknolojide en gelişmiş ülkeler arasında yer almaktadır. yine bununla beraber japonya'da zorunlu eğitim (9 yıl) alanlarının nüfus oranı %99'dur. üniversite eğitimi alanlar ise nüfusun %83'ünü oluşturmaktadır. yine günümüzde japonya'da oy kullanma işlemi klasik parmak basma ile değil, özel el yazısı ve altına imza ile yapılmaktadır. bu sistem okuma yazma bilmeyenlerin oy kullanmasını imkansız hale getirmektedir.
http://www.uludagsozluk.com/k/japonya-daki-se%C3%A7im-sistemi/
-
barbar godumun adamları hepsi barbar, hemen saldırıyolar. Suçlu suçunu nasılda belli ediyor.Yüzleri yok tabi anca saldırarak bağırarak üste çıkmaya çalışıyolar.
(kavgayı görüpte yazdım)
-
DrKeworks bunu yazdı
Doğma büyüme erzurumlu bir dadaş olarak.. RTE'nin de FETO'nunda ta amına koyim. İkisi de birbirinden Orrospu çocuğu. BU BENİM ŞAHSİ GÖRÜŞÜM. HERKESİN GÖRÜŞÜ KENDİNE OKEY? :))
Senin Yaptığın Görüş Değil Hakaret. Sen Benim Oy Verdiğim Başbakana Hakaret Edemezsin Ettiğin Küfürü Aynen Sana İade Ediyorum. Ondan Sonra Biz Küfredince 1 Hafta Banlarsınız
Videonun Sonundaki İkilinin Tartışmasına Gelince. Bence İKiside Mitingi Terk Ediyor Kameraya Konuşmasın Diye Diğer Arkadaşı Tartaklıyor Onu. Olayı AKP için kavga ettiye getirmeyin