folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Esenbogada Araba Kiralama

Esenbogada Araba Kiralama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı
    rapidhacker550 bunu yazdı

kredi kartı yok banka kartı olur mu ki?

başkasının kk nı bul

bu iş güven işine dayalı

babanın kredi kartı olur mu ? Kabul ederler mi yani ?

Bir de şimdi rezervasyon yapınca şimdi mi para alıyorlar ?

yaş da 20 21 den gün aldık.94 doğumluyuz minimum 21 diyor sıkıntı mı çıkacak yani ?

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

up

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

up

hocam kardeşimin düğünü var olmasaydı kendi arabamı verirdim o günlerde ben sana ayarlamaya çalışırım angaradayım bir sıkıntın olursa yaz

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    DevilKingtr bunu yazdı

up

hocam kardeşimin düğünü var olmasaydı kendi arabamı verirdim o günlerde ben sana ayarlamaya çalışırım angaradayım bir sıkıntın olursa yaz

Eyvallah hocam 

Toplam Hit: 1731 Toplam Mesaj: 15
ankara araba kiralama