Esenler Otogar - Alt Kat
-
ltcelik bunu yazdıbloodmage bunu yazdı
Gereksiz uzun olmuş . Ancak ilk istanbula geldiğimde orada bir mini buluşma yapabiliriz :)
tarikat bademlenip gerçek tarikat olcak :D
sesli güldüm jklşjjkşl
-
Rahat olun oradan daha beter yerlere girip bademlenmeden çıkmışlığımız var.
-
PanxeR bunu yazdı
Türkiye de otogarlar genellikle hep çirkin bakımsız ve atıl İzmir garajı ankara aşti esenler.
Bunların hepsi para kazandırma garantili döner sermayesi büyük yerler peki neden bu haldeler.
Bu büyük garları TAV a versinler onlar işletsin :)
valla en iyisi bana kalırsa izmir garajı. gece de olsa rahatça gezebilirsin. her yer aydınlık, her şey var. etrafta sürekli güvenlik var. belki benim cehaletimdir ama ben hiç sorun yaşamadım yaşayan da görmedim.
-
whopper bunu yazdı
Sakın atmayın bu yayında Jahrein de belirtti, konuşan adamın başına iş gelebilir. Paylaşan kanalları da Jahrein şikayet edecekmiş zaten.
3 Gul hû(gerçi bu adlandırmak uygun değildi), 1 Elham(Fatihâ) okusak ardından da 3 Felâk, 3 tane de Nas süresi(paragrafı) okusak , başa gelecek işten kurtulabilir miyiz? ^^D` hangzou.
Böyle alaycı yazıyorum ama arada okuyorum da.
Bu arada Jahrein kim ya. Adını okudum bir iki yerde ama.
-0-
@OceanUs tşkler. Her video'ya bakmıyorum da o nedenle sormuştum.
RitmFarbRacourci tarafından 20/Haz/19 20:40 tarihinde düzenlenmiştir -
-
garga bunu yazdı
Polislerin giremediği Banliyö 13 filmi vardı o aklıma geldi.
-
Operasyon dedikleri olayı tv100'de izledim, elindeki bim poşetinde 10kg eroin olsa muhtemelen fark etmeyeceklerdir.
-
GusFring bunu yazdı
Operasyon dedikleri olayı tv100'de izledim, elindeki bim poşetinde 10kg eroin olsa muhtemelen fark etmeyeceklerdir.
köpekler fark eder onlar edemesede :D
-
-
Video sayesinde İmamoğlu bu otogar hakkında proje yaptı, şimdi de operasyon :D İnternet nelere kadir...