Esenyurt Dan Beşiktaş A ?
-
hocalar benim esenyurtdan siwissôtel the bosphorus a gitmem gerek beşiktaşa
daha önce hiç gitmedim. yardım lazım. daha doğrusu gidişi biri götürcek de dönüşü
nasıl gelicem? bilgisi olan varmı?(yanlış anlamayın otel falan:D seminer için gidiyorum ibm in)
-
beşiktaştan vapura binip taksim de inersin wapurdan. taksim meydanın oraya kadar yürümen biraz zor olur. o yüzden iskelenin ordan bi otobüse binip taksim meydana ulaş taksim meydandanda 76 d taksim bahçeşehir otobüsüne binip esenyurda gelebilirsin.
ben böle geliyorum beşiktaştan esenyurta :D
-
beşiktaştan taksime vapur yok ki abi
otel inönü stadının sağ üst tarafında kalıyor yürüyerek nişantaşından mecidiye köye geçiceksin yada yürüyerek taksime çıkıcaksın
taksimden İ.Ü Avcılar kamp.otobüsüne ordanda esenyurt otobüsüne bin
-
CaNNi bunu yazdı:
-----------------------------beşiktaştan vapura binip taksim de inersin wapurdan. taksim meydanın oraya kadar yürümen biraz zor olur. o yüzden iskelenin ordan bi otobüse binip taksim meydana ulaş taksim meydandanda 76 d taksim bahçeşehir otobüsüne binip esenyurda gelebilirsin.
-----------------------------beşiktaştan taksime vapur yok ki abi ---?
------------------------------------
?
-
cidden yani beşiktaştan taksime vapur ne alaka dostum :S
-
CaNNi bunu yazdı:
-----------------------------taksim meydandanda 76 d taksim bahçeşehir otobüsüne binip esenyurda gelebilirsin.
-----------------------------
bu kısım doğruysa taksime yürürüm yada minibüs falan sonra bu şekil yaparım... -
la fero bizim ordan yukarı çık örmanın ordan 76D taksim 2 katlı otobüse bin ordan mecidiyeköye kadar yürü ordanda beşiktaşa rahat geçersin.. 2700 veya 2500 tl otobüs için harcarsın sana 10 liraya patlar oraya gitmen veya taksimden mecidiyeköye araba ile geçersin ordanda tekrar arabaya binersin...
edit: cuma günü okulda olcam hacı karşılama töreni isterim :P
-
acemi-webci bunu yazdı:
CaNNi bunu yazdı:
-----------------------------beşiktaştan vapura binip taksim de inersin wapurdan. taksim meydanın oraya kadar yürümen biraz zor olur. o yüzden iskelenin ordan bi otobüse binip taksim meydana ulaş taksim meydandanda 76 d taksim bahçeşehir otobüsüne binip esenyurda gelebilirsin.
-----------------------------beşiktaştan taksime vapur yok ki abi ---?
------------------------------------
?
-----------------------------defalarca taksim iskelenin oraya beşiktaştan vapurla geldim dostum. wapur iskeleye gelmicekti iskele niye var.
-
bilader taksimde iskele nerde bi tarif edermisin?
-
Cia bunu yazdı:
bilader taksimde iskele nerde bi tarif edermisin?
-----------------------------bi gün taksime git istiklal caddesinin ordan aşağıya sal kendini koşa koşa 1 dk da inersin.. son durak iskelenin ora sahile iniyosun. orası nerenin iskelesi dostum.. çok biliyosunuz bilgilendirin bilelim bizde
-
istiklalin sonu galataya çıkıyor galatadan aşagısı şişhane daha da aşagısı karaköy
karaköyde iskele var
karaköy iskeleside teeeee nerde kalıyor