folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Esenyurt Dan Beşiktaş A ?

Esenyurt Dan Beşiktaş A ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

lan olum canni bsg konudan :D

hoca sen de esenyurttan taksime giden bi otobüs bulucaksın bahçeşehir falan geçer sanırsam esenyurttan

taksimde inince taksiye atla çok yakın swiss otel en fazla 7 lira yazar taksi önünden otobüs falan geçmiyo ters bi yerde çünkü dönüşte de taksiye atlarsın

veya taksimde in sora sora git otele gösterirler ;)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    gece 1de mecidiyeköyden esenyurta gidicem takıl oralarda seni alırım

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Cia bunu yazdı:
    -----------------------------

istiklalin sonu galataya çıkıyor galatadan aşagısı şişhane daha da aşagısı karaköy

karaköyde iskele var

karaköy iskeleside teeeee nerde kalıyor

bak sana şöle anlatim :D the marmara otelin ordan sağa dönüyosun yürüyerek daha sonra baya bi aşağı gidince evlerin arasından aşağı inen bi yol var ordan iniyosun zaten orası yokuş o yolu takip ettiğinde aşağıda direk karşına bi iskele geliyor hocam.. artık orası taksim iskelesimi olur galata iskelesimi olur şişhanemi olur bilemem.. benim bildiğim oranın taksim olması

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

hah dedigin gümüşsuyundan aşagı iniyorsun dolmabahçe ile tophanenin arasında kalan KABATAŞ iskelesi

otelde o bahsettigin yokuşun karşı yakasında kalıyor yani vapura binmesine gerek yok

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acemi-webci
    acemi-webci's avatar
    Erkek

HeadBanger bunu yazdı:

la fero bizim ordan yukarı çık örmanın ordan 76D  taksim 2 katlı otobüse bin ordan mecidiyeköye kadar yürü ordanda beşiktaşa rahat geçersin.. 2700 veya 2500 tl otobüs için harcarsın sana 10 liraya patlar oraya gitmen veya taksimden mecidiyeköye araba ile geçersin ordanda tekrar arabaya binersin...

edit: cuma günü okulda olcam hacı karşılama töreni isterim :P

ayıpsın hoca okula gel sana koca koca celocanlar getirecem :D

...
Toplam Hit: 1692 Toplam Mesaj: 16