folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Eshotun Öğrencilere Yaptığı Eziyet

Eshotun Öğrencilere Yaptığı Eziyet

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

Ege Universitesi' nde KYK'nin arka tarafindaydi son durak ilk senemde sonra okulun ortasinda indiriyordu idare ediyorduk. Yaklasik 3 senedir okulun icine girmiyor anlayabiliyorum seni. Doldurdum.

PS:

Takip Numarası :36586XX 

Güvenlik Kodu  :D6XX

break tarafından 28/Eyl/13 01:25 tarihinde düzenlenmiştir

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

öncelikle, abi change.org dan bi'şey olmaz. gerçek imzayla olamayan şeyleri sanal imzayla imzalasak ne olacak.

şöyle bir tavsiyem olabilir, birkaç kişi toplanıp eylem yapın; insanları toplayın ve bunu bi' örgüt çatısı altında yapmadan da yapabilirseniz bence daha iyi olur..

benim zamanımda da böyleydi, bi' şekilde bu soruna çözüm bulunmuştu işte idare ediyorduk.. siz de idare edecekseniz imzaya felan gerek yok yani..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    Bence sorun belediyede değil üniversite yönetiminde.
    Kampüs içi ulaşımda son söz üniversitenindir. Kampüsteki dolmuşlarla ilgili kayırma olabilirmi diye düşünüyorum.
    Benzer sorun birçok hava alanında var. Havaş vb.işletmeler kendi servislerine iş çıkarmak için dolmuş, minübüs gibi toplu taşımaları havaalanına sokmuyor. üniversite yönetimide benzer yolu seçmiş olabilir diye düşünüyorum.
    öncelikle belediyeden yeni uygulamanın gerekçesini öğrenin. Burada yani çanakkalede belediye meclis toplantıları video olarak belediye web sayfasından yayınlanıyor. izmirde durum nedir bilmiyorum ama tutanaklar gizli değildir herhalde.
    Durak değişimleri, hat kısaltmaları gibi şeyler meclis kararıyla olur diye biliyorum. Meclise gerekçe olarak ne sunulmuş öğren.
    Eğer üniversiteden kaynaklı bir sorunsa nedenini güvenlik olarak açıklayacaklar ve sizde hiçbirşey yapamayacaksınız. Toplu taşıma araçlarında kimlik kontrolü zor oluyor, yerleşkeye öğrenci dışında girenler olabilir ve bu güvenlik sorunu olur gibi saçma bir bahane sunabilirler.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek

Öyle saçmalık mı olur sütçü imam avşar üniversitesine bile büyük belediye otobüsü ve küçük özel halk otobüsleri ve dolmuşları geçiyor kocaman izmir dokuz eylül üniversitesine nasıl geçmiyor anlam vermedim protesto falan edin hocam.

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

arkadaşlar changeorgdan bir sonuç alamadım bir çok kez.kesin çözüm BİMER de haberiniz olsun en net ve en hızlı çözüm orada.Olmazsa Adliye yolları sizi bekler

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neminomin
    neminomin's avatar
    Dişi

ahh kaç kere attık mail kaç kere hiç umudum yok artık düzeleceğine, hele bi de hukuk fakültesi taşınsın oraya sen o zaman gör eziyeti

Kurduğumuz tüm hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SerYolcu
    SerYolcu's avatar
    Erkek
    DestinatioN bunu yazdı

İyice "gavur" muamelesi yapar oldular. Sakaryada dolmusundan otobusune hepsi giriyor içeri

Muameleyi kendi kendilerine yapıyorlar... Dikkatinizi cımbızlarım..

Ondan çocuk olmamıştır (Kimsenin babası değildir). Kendisi de doğmamıştır (kimsenin çocuğu değildir). İhlas Suresi 3 üncü ayette bunlar yazar.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek

Bir kerelik Yukarı

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

İstek Parçanı Çaldık Hocam :) İzmir Li oldugum için Sana Gelsin :)

İmza YOK !!!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efecan123
    efecan123's avatar
    Erkek

şikayetinizi buraya değil belediyeye yazın hatta arayın ilgileneceklerdir.

Benim evim valizimdir. http://efecetir.info
Toplam Hit: 4565 Toplam Mesaj: 34