Eshotun Öğrencilere Yaptığı Eziyet
-
Ege Universitesi' nde KYK'nin arka tarafindaydi son durak ilk senemde sonra okulun ortasinda indiriyordu idare ediyorduk. Yaklasik 3 senedir okulun icine girmiyor anlayabiliyorum seni. Doldurdum.
PS:
Takip Numarası :36586XX
Güvenlik Kodu :D6XX
break tarafından 28/Eyl/13 01:25 tarihinde düzenlenmiştir -
öncelikle, abi change.org dan bi'şey olmaz. gerçek imzayla olamayan şeyleri sanal imzayla imzalasak ne olacak.
şöyle bir tavsiyem olabilir, birkaç kişi toplanıp eylem yapın; insanları toplayın ve bunu bi' örgüt çatısı altında yapmadan da yapabilirseniz bence daha iyi olur..
benim zamanımda da böyleydi, bi' şekilde bu soruna çözüm bulunmuştu işte idare ediyorduk.. siz de idare edecekseniz imzaya felan gerek yok yani..
-
Bence sorun belediyede değil üniversite yönetiminde.
Kampüs içi ulaşımda son söz üniversitenindir. Kampüsteki dolmuşlarla ilgili kayırma olabilirmi diye düşünüyorum.
Benzer sorun birçok hava alanında var. Havaş vb.işletmeler kendi servislerine iş çıkarmak için dolmuş, minübüs gibi toplu taşımaları havaalanına sokmuyor. üniversite yönetimide benzer yolu seçmiş olabilir diye düşünüyorum.
öncelikle belediyeden yeni uygulamanın gerekçesini öğrenin. Burada yani çanakkalede belediye meclis toplantıları video olarak belediye web sayfasından yayınlanıyor. izmirde durum nedir bilmiyorum ama tutanaklar gizli değildir herhalde.
Durak değişimleri, hat kısaltmaları gibi şeyler meclis kararıyla olur diye biliyorum. Meclise gerekçe olarak ne sunulmuş öğren.
Eğer üniversiteden kaynaklı bir sorunsa nedenini güvenlik olarak açıklayacaklar ve sizde hiçbirşey yapamayacaksınız. Toplu taşıma araçlarında kimlik kontrolü zor oluyor, yerleşkeye öğrenci dışında girenler olabilir ve bu güvenlik sorunu olur gibi saçma bir bahane sunabilirler.
-
Öyle saçmalık mı olur sütçü imam avşar üniversitesine bile büyük belediye otobüsü ve küçük özel halk otobüsleri ve dolmuşları geçiyor kocaman izmir dokuz eylül üniversitesine nasıl geçmiyor anlam vermedim protesto falan edin hocam.
-
arkadaşlar changeorgdan bir sonuç alamadım bir çok kez.kesin çözüm BİMER de haberiniz olsun en net ve en hızlı çözüm orada.Olmazsa Adliye yolları sizi bekler
-
ahh kaç kere attık mail kaç kere hiç umudum yok artık düzeleceğine, hele bi de hukuk fakültesi taşınsın oraya sen o zaman gör eziyeti
-
DestinatioN bunu yazdı
İyice "gavur" muamelesi yapar oldular. Sakaryada dolmusundan otobusune hepsi giriyor içeri
Muameleyi kendi kendilerine yapıyorlar... Dikkatinizi cımbızlarım..
-
Bir kerelik Yukarı
-
İstek Parçanı Çaldık Hocam :) İzmir Li oldugum için Sana Gelsin :)

-
şikayetinizi buraya değil belediyeye yazın hatta arayın ilgileneceklerdir.