folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Eshotun Öğrencilere Yaptığı Eziyet

Eshotun Öğrencilere Yaptığı Eziyet

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

otobosu bilmemde hoca ben o dağın tepesine okul yapan zihniyeti sikeyim ta zamanında sınav dalgasına oraya gitmiştim zaten varoş mahalleleri amk git git bitmio...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    by_kamu bunu yazdı

Eshot genel müdürlüğü son durakları yerleşke içine almamakta diretiyor hocam sıkıntı bu. Otobüs hatları veya şoförlerle ilgili bir problem değil

zamanında eshotta yetkili bi abiyle bu konuyu görüşmüştüm. içeri alınması çok masraflı diyor. koca kampüsü eşşek gibi otobüs dolanıyor. bi sürü masraf. nerden baksan 2dkde bir otobüs dolanıyor 3 5 ki,şi oluyo genelde içinde dedi. 

hocam zaten içeride 10dkde bir falan kalkan ring var. 10 kuruş onu kullanın :D

ayrıca tınaztepede bu dediğinden daha büyük sorun bence 376 476 ve 576 30dkde bir kalkması ve aynı anda üçünün birden kalkmasıdır.

doğum evi tarafında otursaydın bunu çok dert etmiş olurdun. ulan 3 otobüs 10dar dkde bir kaldırın kimse sıkıntı çekmesin. ama yokk 30 dk bekleticen sonra 3ünü birden yollucan. ulan ne söverdim bee

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı
    by_kamu bunu yazdı

Eshot genel müdürlüğü son durakları yerleşke içine almamakta diretiyor hocam sıkıntı bu. Otobüs hatları veya şoförlerle ilgili bir problem değil

zamanında eshotta yetkili bi abiyle bu konuyu görüşmüştüm. içeri alınması çok masraflı diyor. koca kampüsü eşşek gibi otobüs dolanıyor. bi sürü masraf. nerden baksan 2dkde bir otobüs dolanıyor 3 5 ki,şi oluyo genelde içinde dedi. 

hocam zaten içeride 10dkde bir falan kalkan ring var. 10 kuruş onu kullanın :D

ayrıca tınaztepede bu dediğinden daha büyük sorun bence 376 476 ve 576 30dkde bir kalkması ve aynı anda üçünün birden kalkmasıdır.

doğum evi tarafında otursaydın bunu çok dert etmiş olurdun. ulan 3 otobüs 10dar dkde bir kaldırın kimse sıkıntı çekmesin. ama yokk 30 dk bekleticen sonra 3ünü birden yollucan. ulan ne söverdim bee

Hocam yesevi yurdunun karşında oturuyorum 376 olaylarına hiç girmedim bile aynen dediğin gibi :D

10 kuruşunda değilim ben karşıyakadan bornovadan gelen arkadaşlar var onları kapıda bırakıyorlar bazen geç geliyorlor otobüsler buca trafiğini bilirsin birde alt yapı çalışması var şirinyerde sen düşün artık:) İnanılmaz bi yığılma oluyor otobüslere inan binilmiyor bazen. Şu anda kampüste 3 tane okula 4 tane eshota ait otobüs var sabah saatleri birde 3.30 - 4 arası acayip yığılma oluyor. yani cidden rezalet :D *Yığılma derken geçen gün 2 tanesine binemedim(1 körüklü, 1 normal)*

bykamu tarafından 28/Eyl/13 23:22 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı
    by_kamu bunu yazdı
    DestinatioN bunu yazdı

O ne demek la kampuse girmemek de ne oluyor saçmalığa bak. 

İyice "gavur" muamelesi yapar oldular. Sakaryada dolmusundan otobusune hepsi giriyor içeri

Hocam resmen eziyet & rezalet. İnsanlar üst üste gidiyoruz.

Istanbul'a gelsen WinRAR işlemini canli olarak yaşarsın. 

Guzel izmirin degerini bilin. 

Hergün yeni akrabalar kazanıyorum istanbulda

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

imzamızı attık çok şükür. AMa yanlızca 100 kişinin imzalaması kötü olmuş..

Cigu bigule :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ProBilisim
    ProBilisim's avatar
    Erkek

eshot iyi aslında ama öğrencilere olan bu mantıksızlığını bende duymuştum. işin özü Aziz başkanda bitiyor olay.daha öncede toplu şikayet edilmişti başkana ama malesef.. mümkünse chp belediyeleri izmirden dışarı çıkmalı artık diye düşünüyorum. formu yolladım bende...bi umut..

Sana Herşeyi uzun uzun anlatabilirim ama senin yerine anlayamam.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek
    DrKeworks bunu yazdı

imzamızı attık çok şükür. AMa yanlızca 100 kişinin imzalaması kötü olmuş..

Hocam destek atıyor, tekrar katılan katılmayan herkese teşekkür ediyorum :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tigin59
    tigin59's avatar
    Erkek

bende koopta eve çıktım çalışma masası ve kitaplık lazım bildiğiniz ucuz yer varsa iletişime geçelim

öğle yemeğini yemez o marinada kesti hızı, mühendis değil sanki jigolo.iremde üzdü onca kızı,az saplamadı çuvaldızı,bir nogay vardı bilir o.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı
    by_kamu bunu yazdı
    DestinatioN bunu yazdı

O ne demek la kampuse girmemek de ne oluyor saçmalığa bak. 

İyice "gavur" muamelesi yapar oldular. Sakaryada dolmusundan otobusune hepsi giriyor içeri

Hocam resmen eziyet & rezalet. İnsanlar üst üste gidiyoruz.

Istanbul'a gelsen WinRAR işlemini canli olarak yaşarsın. 

Guzel izmirin degerini bilin. 

Efsane 500T :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeynelbey
    zeynelbey's avatar
    Erkek

postları okumadım ama ilk paragrafı belediyeye yazsan bence belediye çözerdi :|

Toplam Hit: 4563 Toplam Mesaj: 34