Eski Bilgisayarlarınız İçin Windows 3.11
-

Windows 3.11 versiyon aralık 31 ,1993
Özellikler
- MS-DOS 3.1 or later
- IBM compatible 80286 or higher (386 recommended)
- 640K Conventional memory
- 256K extended memory (XMS v 2.0 or higher)
- 1024K extended memory recommended on 80286
- 2048K extended memory recommended on 80386
- 5.25-inch (high density) or 3.5-inch floppy drive
- Fixed drive with 6 megabytes free (10 megabytes recommended)
- EGA, VGA, SVGA, XGA, 8514/A, or Hercules video card or 100% compatible card, and monitor
- Mouse recommended
- A bunch of floppy disks!
boyut:7.52MB link:
http://rapidshare.com/files/89787388/Windows_3.11.rar
Şifre: http://www.warezraid.com/
- MS-DOS 3.1 or later
-
benim bilgisayar kaldırırmı bunu :D
-
Bende bı kıytırık var da nasıl kurarız kı bunu
-
Puahaha :D bundan önce 1.1 vardı die hatırlıyom,oda varmıdırki :D bunu neresine kurucaz bide,ekle kaldırdanmı yüklücez :D :P cdden çalışırmı direk?Bu arada güzel dosya paylaşmışsın =)
-
Bende nasıl kurulur bilmiyorum benim makina 98 bile kabul etmiyo :D bilen biri vardır elbet tahribatda:D
-
sağol hocam daha önce kullanmıştım. fena değil ama bu tam kuruluyormu yoksa cd denmi çalışıyor.
normalde disketten kuruluyo ama bende 6 tane disket yok :D cd ye yazıp başlatmaya çalışıcam bakalım.
-
ne günlerdi bee :D 100mhz cpu,8 mb ram, 70 mb harddisk :D:D kaldırıodu bunu :D:D
-
bnim bilgisayar kaldırmaz bunu :D
-
8 Disketle kurulur, her bi klasörünü eğer 8 part ise diskete yazabilirsiniz yada bütün cab dosyalarını bir klasöre koyup setup.exeyi calıştırırsanız kurarsınız...
Ama mevcut disklerinizde çalışmaz fat32 desteklemez fat16 dosya sistemi ve en büyük 2 gb hdd destekler, üstüne mevcut klavye mouselerinizde calışmayacaktır zaten işlemciyide görmeyecektir büyük ihtimal yani kuramazsınız :)
-
f1kr3t bunu yazdı:
-----------------------------
ne günlerdi bee :D 100mhz cpu,8 mb ram, 70 mb harddisk :D:D kaldırıodu bunu :D:D
bak nasılda atıyor millet ben eskidende pc sahibiydim demek icin nasılda atıyor -
RoadMaster bunu yazdı:
f1kr3t bunu yazdı:
bak nasılda atıyor millet ben eskidende pc sahibiydim demek icin nasılda atıyor
-----------------------------niye atiim ?? eski günlerim geldi aklıma yazdım alla alla :|