Eski Bilgisayarlarınız İçin Windows 3.11
-
f1kr3t bunu yazdı:
-----------------------------RoadMaster bunu yazdı:
-----------------------------
f1kr3t bunu yazdı:
ne günlerdi bee :D 100mhz cpu,8 mb ram, 70 mb harddisk :D:D kaldırıodu bunu :D:D
bak nasılda atıyor millet ben eskidende pc sahibiydim demek icin nasılda atıyor
-----------------------------niye atiim ?? eski günlerim geldi aklıma yazdım alla alla :|
-----------------------------Canım takışmayın olur olmaz yahu, Hey gidi günler beah benimde aklıma ilk pc im geldi, KRN marka idi, 16 Mhz miydi neydi bi hızı vardı, 40 MB Harddiski Cd rom neym Mous yoktu alamamıştım o zamanlar ne günlerdi be, Oyun açardım GwBasic kodlamayı örenmiştim onda. Vay be.
-
shockman bunu yazdı:
f1kr3t bunu yazdı:
f1kr3t bunu yazdı:
ne günlerdi bee :D 100mhz cpu,8 mb ram, 70 mb harddisk :D:D kaldırıodu bunu :D:D
-----------------------------niye atiim ?? eski günlerim geldi aklıma yazdım alla alla :|
-----------------------------Canım takışmayın olur olmaz yahu, Hey gidi günler beah benimde aklıma ilk pc im geldi, KRN marka idi, 16 Mhz miydi neydi bi hızı vardı, 40 MB Harddiski Cd rom neym Mous yoktu alamamıştım o zamanlar ne günlerdi be, Oyun açardım GwBasic kodlamayı örenmiştim onda. Vay be.
-----------------------------Fikrete laf yok :@ aynen yaa :S benimde ilk pc'im "KRN" markaydı :| 211 mb hdd vardı :) cd-room bendede yoktu :D bi tek boulder dash die bi oyun vardı onu oynayabiliyordum :|
-
under_king bunu yazdı:
shockman bunu yazdı:
f1kr3t bunu yazdı:
f1kr3t bunu yazdı:
-----------------------------Fikrete laf yok :@ aynen yaa :S benimde ilk pc'im "KRN" markaydı :| 211 mb hdd vardı :) cd-room bendede yoktu :D bi tek boulder dash die bi oyun vardı onu oynayabiliyordum :|
-----------------------------eyw ayaz :D ben markasını hatırlamıorm ama :D
-
Çok güzel la saolasın.
-
çift çekirdek görüomu bu :D
-
Vayy duygulandırdın be hoca :)
İlk bilgisayarımda aha bu işletim sistemi vardı, ilkokula giderken pekte karizmaydı yani. Bundan önceki versiyonuda hatırlıyorum ondada ekranda koca koca kareler vardı onlara tıklanıodu :) Bildiğim kadarıyla microsoftun bundan önceki işletim sisteminden hiçbir farkı yok aradaki tek fark bunda mayın tarlası olması. Ancak bunda mayın tarlası olması satışları manyak patlatmış diye duymuştum... Nostalji oldu indirelim :)
-
Windows 3.1 , 7 disket değil miydi?
-
ulem aklıma geldi konuyu görünce aramızda commodore 64 ü olan var mı :) benimki halen duruyodu ama akıbetini bilemiyorum :))
-
simsiyah bunu yazdı:
ulem aklıma geldi konuyu görünce aramızda commodore 64 ü olan var mı :) benimki halen duruyodu ama akıbetini bilemiyorum :))
-----------------------------kaset şeysinin kafa ayarı tutmuyodu attıydım ardından amiga 500 üm yandı oyunsuz kalınca niye attım diye zırladıydım eheh
-
benim edoram lerim ve siyah beyaz monitörüm duruonostalji yaşamak isteyen varsa cüzi fiyata satabilirim :D