folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Eski Bir Ateri Oyunu Arıyorum İsmini Bulamadım, Yardım?

Eski Bir Ateri Oyunu Arıyorum İsmini Bulamadım, Yardım?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek
    Bulursan upload edip burayada koyarsan seviniriz :)
    edit : aynısı degil ama oyun bunun gibi aynen bi bak hacı sende güzelmi$ buda :)
    http://files3.download3000.com/download/026e4711b6c589e936a20f7dc571b86e/73/14928/Lode_Runner_v2.0_en.exe

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GeForce
    GeForce's avatar
    Erkek
    Forza Contra ve Captain Tsubasa
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Oyunu oynamak isteyen olursa diye upload ettim.. Winrar dosyasının içinde 2 tane rar dosyası olacak. 2 sinide bir klasöre atın. Daha sonra klasörde bulunan iki winrar dosyasından 1 tanesi (loadrunner yazmayan) emulatör dosyasını da bir yere ayıklayın içindeki exe yi çalıştırıp file open diyerek loadrunner.zip dosyasını seçin.. İşte oyun açıldı. Bir kaç ayarlar görüntüyü felan büyültebilirsiniz...... Kontrol ayarlarını yapmadan söyleyeyim Yön Tuşları. Start Enter Seç Tab Diğer iki tuşta CTRL ve ALT....

http://rapidshare.com/files/123522944/Emulatorveloadrunner.rar.html

İyi oyunlar. Emülatör biraz aceleye geldi biraz dandik siz daha iyisini bulursanız onu yollayın onda oynayalım...

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı:
    -----------------------------

Oyunu oynamak isteyen olursa diye upload ettim.. Winrar dosyasının içinde 2 tane rar dosyası olacak. 2 sinide bir klasöre atın. Daha sonra klasörde bulunan iki winrar dosyasından 1 tanesi (loadrunner yazmayan) emulatör dosyasını da bir yere ayıklayın içindeki exe yi çalıştırıp file open diyerek loadrunner.zip dosyasını seçin.. İşte oyun açıldı. Bir kaç ayarlar görüntüyü felan büyültebilirsiniz...... Kontrol ayarlarını yapmadan söyleyeyim Yön Tuşları. Start Enter Seç Tab Diğer iki tuşta CTRL ve ALT....

İyi oyunlar. Emülatör biraz aceleye geldi biraz dandik siz daha iyisini bulursanız onu yollayın onda oynayalım...

hangi emu yu koydun içine?

mame32 mı ? 

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Erkek
    bomber man olmasın o hani bomba bırakıoysun cart curt :D

Hardcore Gamer - Android Game Developer
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    JordanoR bunu yazdı:
    DrKill bunu yazdı:

hangi emu yu koydun içine?

mame32 mı ? 

İnternetten bulduğum bir emülatör ismini bilmiyorum..

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    klinsmann
    klinsmann's avatar
    Erkek
    Siz sorun ben cevaplarım gençler. Ne de olsa karakutu zamanlarından oyuncuyum aynı zamanda emulasyoncu.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seretide
    seretide's avatar
    Erkek
    Karakutu oyunlarını bulabilirmisiniz?Tam 12 yıl önce oynuyoduk.Leylek vurmaca oyunu felan vardı

Saçma
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    lode runner, bomber man, kontra, thsubasa, haggar, Tank :D vs vs :))

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    hacı iki gün önce atarimi ve kasetlerimi çöpe attım :) bu da vardı o kasetler içinde, bilseydim atmaz sana yollardım atariyle kaseti :D
Toplam Hit: 4792 Toplam Mesaj: 23