Eski Bir Ateri Oyunu Arıyorum İsmini Bulamadım, Yardım?
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------
o diilde ben mario oynayıp prensesi kurtarmayı özledim yaw :D
-----------------------------Ben prensesi kurtarıp imam nikahı kıydım
-
> slm arkadaşlar; eski bir kasetli atari oyunu arıyorum; oyunu kısaca anlatayım:
>tek kişilik ilerlemeli bir oyun; 3 kahramanımız var: birisi uzun menzilli tabanca kullanıyo ve kirli sakallı,siyah ceketli; birisi kılıç kullanıyo beyaz kıyafeti var, üçüncüsü ise kısa menzillii tabanca kullanıyo ama bu esas oğlan çünkü toplanan bütün bonusları bu kullanabiliyo ve yeşil ceketli
>oyun içerisinde istediğiniz zaman istediğiniz oyuncuyu istediğiniz oyuncu ile değiştirebiliyorsunuz.
>ilk bolum harabe gbi bir yerde ve aksamleyin, akabinde büyük bir malikaneye giriliyo ve içeride sıklıkla karsılasılan kapılara grip bonus toplayabiliyor,herhangi yakalanan bir oyuncunuzu (iplerle bağlanmış vaziyette) kurtarabiliyorsunuz..
>malikane 3 katlı.. bolumun sonunda buyukce bir sovalye kıyafeti giymiş adam size bowling kukaları gbi bişey fırlatıyor
>herhangi bi yerde agır davranırsanız dedektif kılıklı bir şahıs gelip sizi yakalıyor ya da kelepçe fırlatıyor; her turlu kelepçeli adamınız bolumu bitirinceye kadar kurtarılamıyor ve oyuncu değişikliği menusunde resminin uzerinde bir kelepçe resmi oluyordu..
>sanırım bir japon oyunu idi..
>atarideki metalgear, adams ailesi,alaaddin,flinstones,mario,karnov gbi "baba" ilerlemeli oyunlardan cok dha güzel oldugunu düşündüğüm bu oyunu aylardır arıorm; benim cocukluktaki kasetteki adı sallama imiş galiba (rom bon), (artk yok tabi o kaset) o şekilde hiç bişeye ulasılamıyo... bir bilen olurda oyunun ismini soylerse duacısı olurum valla, müptelası oldum basıma agrılar grdi artık :))
>heeeellllpppp :))