Eski Hdd Mi Yeni Kasama Taktım Olmuyor!
-
benim 2000 model ıbm orjinal kasam var her parçası orjinal 2004 de yeni bilgisayar almıştım şimdi ıbm in hdd sini aldım yeni olan bilgisayarıma taktım ıbm donanım buldu ancak "PCI Universal Serial Bus" takılıyor benim sizden istediğim burdaki hdd yi windows 98 olarak nası kurtarabilirim ve eski haline dönebilir?
-
master/slave ayarlarını yaptın mı ?
-
nası yapıcam?
-
http://www.pchell.com/images/masterslave.jpg en güzeli bu tarz anlatım =)
-
bide cd rom gözükmüyor?
-
beyler hadi hiç biri olmadı ben flash bellegimi taktıgm zaman görsün oda yeter içindeki oyunları atmam gerekte
-
hd ni sök başka bir bilgisayarda yedek al kendininkine tak sonra formatla düzelir belki aynısı benim bi arkadaşa olmuştu böyle yapmıştık sorunu düzelmişti ama seninki düzelirmi bilmem.dene bir.
-
zerre bir şey anlamadım lan ben sorundan, adım adım anlat derdini işletim sistemin ne, ne yapmak istiyorsun, hdd ne ayak valla bir şey anlamadım :W
aç bakayım biraz olayı :W
-
YesTERFoX bunu yazdı:
-----------------------------zerre bir şey anlamadım lan ben sorundan, adım adım anlat derdini işletim sistemin ne, ne yapmak istiyorsun, hdd ne ayak valla bir şey anlamadım :W
aç bakayım biraz olayı :W
-----------------------------
hocam benim 2000 model ıbm nin hdd sini aldım 2004 de bi bilgisayar almıştım şimdi o bilgisayar hızlı ya bende ıbm nin hdd sini 2004 de aldıgım bilgisayara taktım ama ıbm win98 ya içinde güzel oyunlar var bn onları bi yere koymak istiyorum ancak bilgisayar güvenli kipten başka hiç bi kipte açılmıyor güvenli kiptede oyunlar oynanmıyor -
şimdi son olarak kasada 2 hdd mi takılı, birinin os si 98 diğeri de meçhul mu :|
yok hoca başkası baksın benim devreler yandı =)
-
hocam 1 tanesi takılı yani eskisi