folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Eski Hdd Mi Yeni Kasama Taktım Olmuyor!

Eski Hdd Mi Yeni Kasama Taktım Olmuyor!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

heh kısaca hdd açılmıyor diyorsun :W

diğer kasada normal olarak açılıyor mu :W

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    eskisinde açılıyor yenisindede açılıyor ancak sistem yeni donanım buldu sürücler yükleniyor diyor bende iptal ya da tamam diyorum sıra "PCI Universal Serial Bus"da takılıyor

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

valla pek bilgim yok ama 98 çok odun bir sistem olduğu için tanımadığı driverların olduğu bir kasada zor çalışır gibi diye sallama bir yorum atabilirim gönül rahatlığı ile :W

ama sen o hdd yi ikinci olarak takarsan içinden istediğin kopyalamaları yaparsın :W

1. cümle için; bkz: götten sallamanın son versiyonu :W

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Imba
    Imba's avatar
    Erkek

YesTERFoX bunu yazdı:
    -----------------------------

valla pek bilgim yok ama 98 çok odun bir sistem olduğu için tanımadığı driverların olduğu bir kasada zor çalışır gibi diye sallama bir yorum atabilirim gönül rahatlığı ile :W

ama sen o hdd yi ikinci olarak takarsan içinden istediğin kopyalamaları yaparsın :W

1. cümle için; bkz: götten sallamanın son versiyonu :W

-----------------------------

Arkadaşım sallama :D adama yardımcı olmuyosun bari konunun önünü tıkama

Kibar ve sertimdir, çok iyi dans ve ısrar ederim..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

lan bana mı çalışıyorsun bugün :|

hem sallama olduğunu belirttim ama destekli salladığımı düşünüyorum =)))

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    2. hdd yi nası takmalıyım

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    ya da usb yi nası tanıtıcam?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Elf
    Dark_Elf's avatar
    Erkek
    Microsoft 98 kurulum cd sinin içine oyun  atacağına iyi bir driver pack koysaymış daha güzel olacakmış.Kendi yaptıkları oyunları  tanıtabilmek için içine etmiş sistemin

my name is nigga # köprü altında çakdım sürtüğe vurdum mala inlettim ortalığı
Toplam Hit: 1946 Toplam Mesaj: 19