Eski Mısır"In Gizemi Çözülemiyor
-
evanescence bunu yazdı:
-----------------------------
foxxly yiyecek bulamadığın dediğin yer altın hazinesi:C
-----------------------------Altın yenmiyo :D
--------
Çok saçma bi cümle var makalede (birçok var da)
" Gerçekte böyle Tanrılar yoksa. Mısırlılar onları nasıl ve niye uydurmuş olsunlar? "
Cümledeki asalate bak ya zuhaha
-
yok öle bişi..
-
evanescence bunu yazdı:
foxxly yiyecek bulamadığın dediğin yer altın hazinesi:C
-----------------------------türkiyede bor zengini , kullanabiliyoz mu ? afrikada elmas vs madeni zengini ? ee ama sömürülüyo iç karışıklığın bini bin para. oradada birbirlerini yiyo millet. mısırdada fark yok yane :C
-
foxxly elindeki kağıt parayı yiyeliyonmu yutabiliyonmu çok mantıksızsın
-
papirüs mapirüs bahane
keops un gizemi çözülemiyor asıl
daha önceleri piramit içinde fotoğraf çekenlerin çoğu aşırı radyasyondan belirli fonksiyonlarını kaybetmişler
içersinde radyasyon var piramidin :)
pi sayısı hesaplanarak da güneş in dik geldiği zamanda piramidin gölgesi olmuyor ilginçtirki çözülemeyen bişidir . -
evanescence bunu yazdı:
foxxly elindeki kağıt parayı yiyeliyonmu yutabiliyonmu çok mantıksızsın
-----------------------------ya sen ne saçmalıyosun yaa ? adamlarda para yok, haber filan izlemiyormusun ? mısırda pirince yapılan zam sonucu halk ayaklandı ! zam yapılıyor ve ortalık birbirine giriyor, bi düşün bakıyım insan neden bi şeye zam yapıldığında birbirine girer ? paraları olmadıkları için , veya az paraları var ve en ucuz yiyeceğe zam yapılıyor. aç millet aç.
ellerinde paraları yok ki yesinler. ben mantıksızsam seni düşünmek bile istemiyorum, diyosunki elindeki kağıt parayı yiyebiliyormu ? bu ne saçma bi cümledir böyle ? para öyle bi yenirki anlamazsın bile ...
-
ne safsın ya ben açlıkdan bahsetmedim gündemi biliyorum öreğtmene gerek yok senlede polemiğe girmek istemiyorum.:D altın yeniyomu demişsin ona karşılık verdim:D
-
mevzu cıktı ban =)
-
evanescence bunu yazdı:
ne safsın ya ben açlıkdan bahsetmedim gündemi biliyorum öreğtmene gerek yok senlede polemiğe girmek istemiyorum.:D altın yeniyomu demişsin ona karşılık verdim:D
-----------------------------senin yaş kaç canım ?
-
altın yenir yenmelidir.
günde alınan 0,2gr altın vücuttaki toksinleri atmasından ötürü yararlı olduğunu savunmakta bilim insanları :P