Eski Mısır"In Gizemi Çözülemiyor
-
haydaaa boşversene yaşımı ya
-
Mısır haala at gözlüğü takıyor olanlara bir giz'dir , tarih bilgisi orta okul lise kitaplarından ibaret olanlara bir giz'dir ..biraz okur araştırırsanız eski mısır tanrılarının biz deniz insanlarıyız ve denizlerden geldik sözleri ile defalarca karşılaşırsınız deniz insanları ve deniz kavmi Atlantis'dir Atlantis'lilerdir..Atlantis'in batacağını anlayarak daha önceden orayı terk eden kişiler Mısır tanrıları Osiris,Anubis,Ra'dır..biraz okuyun,araştırın..
-
evanescence bunu yazdı:
-----------------------------
haydaaa boşversene yaşımı ya
-----------------------------hayır merak ettim acaba çok mu , anlaşılması ağır yazıyorum ? yani olabilir insanlık hali zeka yaşın 3 5 yıl geriden geliyo olabilir.
yazdıklarıma karşılık verdiğin cevapları anca 5 yaşındaki çocuk verir. ya dediklerimi anlamıyorsun , yada eskiden banlanmış bi müridsin sırf sinirlendirmek için böyle cevap veriyosun. artık ne biliyim
" altın yeniyomu demişsin ona karşılık verdim:D "
iyi bak bakalım 2. sayfanın en üstüne ...
neyse , çömezsin daha öğreneceksin illaki bigün
-
sen nesin:D çömezmişim pehh kendini böle küçltürsen ezen çok olur
-
evanescence bunu yazdı:
sen nesin:D çömezmişim pehh kendini böle küçltürsen ezen çok olur
-----------------------------iyide bak bunu da yanlış anladın. ben kendimi küçültmüyorum ki seni küçültüyorum , hatta eziyorum çömez. yani kendimi büyütüyorum ve seni eziyorum !
dediklerimi neden yanlış anlıyosun :) yanlış anlamaya mı programladılar seni :B
-
ölesine salaksınki kıyamıyom sana ya:D
-
evanescence bunu yazdı:
ölesine salaksınki kıyamıyom sana ya:D
-----------------------------bundan sonraki ilk istanbul buluşmasına gelsene senin için özel olarak gelcem walla bak. sne gel , ben gelmezsem .........
-
Yeter ula dağılın. Kavga yok
-
sen olursan gelmiyceğim kesin:D
-
stres yoq arkadaslar neden kavga edionuz rene hoca cetvelle kovalar valla :D
Konuya donersek adamlar keopsun altındaki tunellerde(ters piramide acıldıgı soleniyo) bi kabartma buldular.Daha cok hiyeroglife degilde resime benziodu.Burada x-files takine benzer tipte kocaman siyah gozlu koca kafalı ve sıska vucudlu canlılar gosterilio.Bu canlılar piramitlerin ustunde duruolar.
Gerci artık bu habere sasırmıyorum cunku bizim atalarımızdan kabul edilen sumerlerin de uzaydan gelme veya daha zeki canlıların yardımıyla kuruldugu gorusu ortada.Bunla ilgili cesitli kanıtlar var.Iste sumerler bir gecede kurulup bu kadar iyi bi seviyede medeniyete ulasıolar ve herseyden cok gok yuzu arastırmasına onem veriolar,en onemli bilimsel kesifleri yapıolar vs vs vs...