Eski Rotring Kalem
-
Merhaba, elinde eski Rotring kalemi olan kardeş var mı? Tercihen 0,7. Yeşili sarısı vişne çürüğü renkli cam rotringler ve diğer nostalji modelleri :) zevkine istiyorum. Ankara içi elden alabilirim... iyi geceler
Mod not. Konu yerlerine dikkat edelim. -
satılmıyorlarmı artık?
-

Bunlardan mı?
-
Sanırım bahsettiği onların bir model eskisi daha kaliteli olan seri
-
LynXMaSTeR bunu yazdı

Bunlardan mı?
Yok hocam bu sonraki seri. Rotring Tikky serisi cok kiymetli. Onlar daha da inceydi. Ben 96-97 yillarinda kullandigimi hatirliyorum. 2. nesil dahi bana kalın gelirdi. Hep koyu mavi renk alirdim.
Bi de Tombow diye bi firma vardı. Tutma yeri çok tırtıklı diye tercih etmezdim.

Florenzi tarafından 29/May/17 01:44 tarihinde düzenlenmiştir -
Sanırım bu seriden bahsediyorsun :)
bu kalemle girdiğim hiç bir sınavı tekletmedim :) hepsinden kaldım.
hatıra olarak hala saklarım :)

-
ilk seriyi de ikinci seriyi de kullandım, ilk seri çok çabul bozuluyordu, ucu daha kolay yamuluyordu, o yüzden ikinci seriden var şu an elimde.
kırmızı ve turuncu renk 0,5, siyah renk 0,35 mevcut =)
-
kahverengi eski seri olanlardan 0.3 0.35 0.5 1.0 ve 2.0 var ne hikmetse 0.7 set kutusundan kayıp satan varsa 0.7 olanına ben de talibim.
-
Ne olsa kullandık okul yıllarında. Bazen kalem getirmezdik sınav günü arkadaşlardan dilenirdim :D sonuç=kalem getirenler bir yerlere gitti getirmeyen ben gibiler ameleliğe devam :D
-
-
ortaokuldan beri kullandığım lacivert renkli Faber Castell Grip 1345 0.5 var, 15 yıldır sınavlara o kalemle giriyorum, çok seviyorum keratayı.
hem parmakta çevirmesi felan da çok rahat bunu. ileri geri çevirip duruyorum.