Eski Rotring Kalem

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eyuperol
    eyuperol's avatar
    Erkek

Sanırım bu kalemi kullanmak bir hastalık :) soldaki orijinal ve ilk versiyonu (0,5) olan 10 kusur yıl kullanmışlığım vardır kendisini :) malum bunca zaman zarfında talihsiz düşmeler yaşadığı için kırmızı çerçevedeki bölümü kırıldı kaç defa, bende tamir ettim hep :) 2014 te memleketimde ve izmirde bornova, konak, karşıyaka da kaç dükkana sorduysam da bulamadım aynısından üretimden kalktı dediler. sağdaki ise son versiyonun (0,5) orijinali ama soldakinin yerini tutmadı. en son geçen kpss hazırlanırken kullandım sanırım daha da kullanmam ama atamıyorum da :)

İnsanları ( küçük-büyük, yaşlı-genç, tanıdık-tanımadık, eşdost-sevgili vs vs ) sevin, saygınızı gösterin ama kesinlikle insanlara acımayın. Çünkü acıdığınız anda acınacak duruma düşüyorsunuz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mclaren
    mclaren's avatar
    Erkek

5 6 tane vardi eski modelden. Kavgalarda iyi oluyordu..

Siz arkadaslarimdan rica ediyorum lutfen sirk, hayvanat bahceleri veya gosteri havuzlari denen o iskence kamplarini ziyaret etmeyin , ettirmeyin. Ozgurluk sadece insanlar icin gecerli bir kavram degildir. --------------------------- SINCE 2001 TILL FOREVER TBT Güçlü bir halk lidere ihtiyaç duymaz. E.Z
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bu Rotring'lerin bi ara çok çakması oluyordu. Rotring bunun için mor ışık önlemi almıştı. Hani şu sahte parayı kontrol etmek için mor ışık olur ya onun altına kalemi tutunca kalem böyle oluyordu :

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

yokmu satılan satan yer....

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
Toplam Hit: 9372 Toplam Mesaj: 25
rotring nostalji kalem