Eski Sokak 3D
-
http://imageshack.us/a/img708/7927/rq2w.jpg
3ds max ile modelledim,vray ile render aldım
normalde sahne daha kalabalık ve hoştu pc çok kasılmaya başladı,render sırasında ram hataları verip kapanınca sahnedeki bazı modelleri kaldırmak zorunda kaldım:(
-
Çatılar biraz gözüme battı sadece ama eline sağlık hocam
-
madrew bunu yazdı
Çatılar biraz gözüme battı sadece ama eline sağlık hocam
evet çalışmada eksiklikler var sahne pc yi çok kasınca poligon sayısınnı baya düşürmek zorunda kaldım
amd x6 3.2 ghz işlemci ve 6 gb ram yetersiz kalıyor artık:(
-
counter strike haritAsına benzemiş :)
-
Ayazz bunu yazdı
counter strike haritAsına benzemiş :)
Bende tam bunu yazacaktım :)
-
De_milita mıydı neydi .d Güzel olmuş hocam çatı biraz samanyolu haber ama =)
-
hocam acikca belirticem kusura bakma cok basit gozukuyor, valve hammerla bile basitce yapilabilir bu kadari.
-
Metanet bunu yazdı
hocam acikca belirticem kusura bakma cok basit gozukuyor, valve hammerla bile basitce yapilabilir bu kadari.
size çok basit geldiğine göre siz valve hammer ile harikalar yaratıyorsunuz:)
çalışmalarınızı merak ettim dogrusu:)
-
güzel olmuş hocam. eleştiriler seni geliştirmeye yardımcı olur sakın yanlış anlama:
- çatılar zaten söylenmiş
- karşıdaki pencerenin yansıması başarılı yapılmış ama tahtasında da yansıma gözükmüş
- gökyüzü çok ideal
- genel olarak aydınlık biraz aşırıya kaçmış özellikle soldaki bina çok parlak gözüküyor biliyorum sağ taraftan ışık vurmuş ama yine de çok parlak olmuş. biraz daha soluklaşırsa gerçeğe daha yakın bir görüntü elde edilebilir
başarılar..
-
bence sahnenin tek eksigi "Ambient Occlusion" olmus. onun disinda cok guzel ;)
-
BeyinAdam bunu yazdı
güzel olmuş hocam. eleştiriler seni geliştirmeye yardımcı olur sakın yanlış anlama:
- çatılar zaten söylenmiş
- karşıdaki pencerenin yansıması başarılı yapılmış ama tahtasında da yansıma gözükmüş
- gökyüzü çok ideal
- genel olarak aydınlık biraz aşırıya kaçmış özellikle soldaki bina çok parlak gözüküyor biliyorum sağ taraftan ışık vurmuş ama yine de çok parlak olmuş. biraz daha soluklaşırsa gerçeğe daha yakın bir görüntü elde edilebilir
başarılar..
haklısınız eksiklikler var:)