Eski Tip Ustura Aldım Ama İçinden Bilemek İçin Bişi Çıkmadı
-
Ben ustura ile traş oluyorum,
Gören olursa ufak çaplı bir şok yaşıyor :)
Haftada 2 - 3 kere traş oluyorum, normal jilet mach3-5 vs accayip yakıyor canımı, millet nasıl kullanıyor anlamıyorum
Onun haricinde kaçırırsan affetmez, 3 ay önce sağ tarafa bi kaçırdım, hala izi duruyor :)
renegadealien tarafından 15/Nis/14 23:32 tarihinde düzenlenmiştir -
KrypT bunu yazdı
Hayatımda hiç sakalıma jilet vurmadım.
son bi senedir sakal traşı olmadım
-
Kurtcebe bunu yazdıKrypT bunu yazdı
Hocam şimdi sakallar saçdan uzun olmasın.
-
JuMaN bunu yazdıKurtcebe bunu yazdıKrypT bunu yazdı
Hocam şimdi sakallar saçdan uzun olmasın.
saçları kazıyorum zaten sakal iki ay sonra göğüsle dengelenecek, HannibALgan (fatih abi) geçen hafta zaten şahit oldu :)
-
Kurtcebe bunu yazdıKrypT bunu yazdı
bende 2 aydır olmuyordum hep kısaltıyordum gecen bi olayım dedim yüzümü özlemişim mk :D
-
İnternetten bileme kayışı siparişi verdim ama arkadaş bu ustura öle bişiki tutması bile zevk veriyor şu kayış gelsin hele ilk tıraşımı olup buraya hislerimi yazıcam buarada tavsiye isteyen arkadaş jiletli usturada traş olurken kendini kesmiyorsan sanmıyorumki bunda kesesin daha bunla traş olamadım ama bunun dengesi daha iyi normal ustıradan biraz daha ağır ele daha iyi oturuyor
-
ben de zamanında denedim. maymun götü gibi oldu yüzüm. berbere gittim traş olmaya. naptın yüzüne dedi adam. kan taşıyla binbir güçlükle falan traş edebildi. değişik bişeyler yaptı anlamadım. sonra bi daha sürmedim. mach3 var rahatlık. istediğin kadar sür kesmez. gerçi mach3le yüzünü kesebilmiş yegane adam olma ihtimalim var ama ergenlik sivilvelerimin geçmediği zamanlardaydı bu olay.
-
hacılar evde kendinize yapmayın , riski çok :)
kral berberinize gidin o yapsın temiz.
gillette fusion der geçerim günlük kullanım için.
ayrıca banyo için derby banyo ürünleri var tek bıçaklı onları kullanın sakal dışı.
-
nevorapat bunu yazdıKurtcebe bunu yazdıKrypT bunu yazdı
bende 2 aydır olmuyordum hep kısaltıyordum gecen bi olayım dedim yüzümü özlemişim mk :D
Olum ben ne diyorum sana. Lise'den beri yüzümü görmedim. Hatta lisede sakaldan kınama almıştım. Kimse beni sakalsız görmedi. Millet kıl yığınımın altında neler döndüğünü çok merak ediyor. Şimdi de Leonidas sakalı kasıyom bakalım güzel olcak mı :D
-Sakalsız insanlara kadın denir.
-Sakal kızlık zarı gibidir. İkisini de kaybedince kadın olursun.
krypt tarafından 16/Nis/14 08:07 tarihinde düzenlenmiştir