Eski Tip Ustura Aldım Ama İçinden Bilemek İçin Bişi Çıkmadı
-
Şimdi arkadaşlar usturayı aldım ama içinden bilemek için bişi çıkmadı vw rıraş olacak kadar keakin değil şimsi bwn bunu nasıl biliycem bilenvarmı
-
belki ucuna jilet takılır.
-
bu tip bişi mi hocam bende bundan var..şöyle de bi jileti var..

-
Yok hocam yekpare ustura ama yanında biliycek bişi yok şimdi bi bıçak alıp sürtsem belki zarar verir diye düşünüyorum gidip çarşıdan bişi alırım almayada bıçak bileme taşı buna olmaz sanırım
-
Hocam onları her seferinde bileylemek zor,
Tek kullanımlık jilet takılan ustura alıp, ona da aşağıdaki'nden alacaksın

-
Ustura bileme kayışları veya taşları var onlardan alman lazım. Kayışlar internette 20tl civarı satılıyor.
-
Saolun hocalar
-
Sen gerçek ustura almışsın. Traşı çok zevkli ve cilde de çok iyi gelir. Ancak kullanması kolay değildir. Kesikleri jilete benzemez iz yapar haberin olsun.
-
Hocam bunu herkes kullanabilir mi? Sürekli permatik ile tıraş olan birisiyim. Bende bu tarz birşey almak istiyorum.Birde jiletli olanlar ile bilemeli olanlar arasında ne fark var?
-
flickR bunu yazdı
Hocam bunu herkes kullanabilir mi? Sürekli permatik ile tıraş olan birisiyim. Bende bu tarz birşey almak istiyorum.Birde jiletli olanlar ile bilemeli olanlar arasında ne fark var?
tavsiye etmiyorum hocam.
muridlerin dediği gibi trasşı çok zevkli ve cilde çok sağlıklıdır ama kendin yapamazsın.
birisi sei ustaca kesmesi lazım. ondan sonra nasıl ferahlıyorun gör bak. mis gibi olursun.
en iyisi 3 bıçak gillette al günlük traş ol en rahatı. en kral bıçak var var gillette de
-
Hayatımda hiç sakalıma jilet vurmadım.