Eskiden Telefonlara Yapıştırılan Bir Etiket Vardı. Hani Yanıp Sönen?
-
Bu konuyu gördükten sonra epey babamı ve eski günleri düşünmüştüm, sonra evdekileri aradım bu ışıklı şeyleri hatırlattım. İpli olanıda vardı dediler onu unutmuşum ben.
Neyse bu gece rüyamda aylar aylar sonra babamı gördüm,
Ailecek bir odada oturuyorduk ben dizinin dibine oturdum elinde ufak bir saat vardı,
Baba kaç zamandır ailecek bir yere gitmedik dedim,
Öyle baktı hiç bir şey söylemedi sesini duyamadım.
Rüyamda onun 10 yıldır olmadığı hissi yoktu, sanki hep varmış hiç gitmemiş gibiydi, yani çok güzeldi...
Uyanınca her şey bozuldu gitti tabi.
:)
-
RotKerim bunu yazdı
bunun yapışkan olmayanı ipe baglı olanı da vardı. ama şeyi düşündüm acaba yeni akıllı telefonlarda çalışmıyor mu ki satılmıyor? çünkü düşünüyorum o eski telefonlar çalınca tvlerde yayın da giderdi, ama yeni telefonlarda gitmiyor acaba onla mı alakalı birşey
Sanmam. Baksana ilk çıkan iPhone'da bile çalışıyor :
-
Adam logo ve şekil isteğe göre yapılır demiş.
-
hala perakende olarak bulabilen yok sanırım
-
o günlerden aklımda kalanlar
-ilk video çeken telefonlar 30 sn veya 1 dk video çekiyordu , akıllıyız ya video ayarını mms yapıyorduk mms ayarını sınırsız yapıyorduk fabrika çıkışı 30 sn video çeken telefon 10 dk video çekiyor ancak sonra kitlenip kapanıyordu.
-m55 m65 serisi sağlam olduğu için idda oluyordu 2. kattan atıcam bak bozulmazsa 10 tl nizi alırım vs.
-nokia telefonların kamerası tv yi görünce titriyord tv görüntüsünü çekemiyorduk
- symbian in symbian oldugu yıllar diğer telefon sahipleri ne tema ne oyun yükleyemiyordu telefon kutudan ne çıksa o.