Eskişehir Başkanı Büyükerşen İle Söyleşi
-
Eskişehire yerleşcek yeni öğrenciler kiralık ev bulma , kız ayarlama , cafe , papaz işlerinde beni bulabilirsiniz (parasıyla yardım edilir ) xD :) ee sonuc olarak öğrenci şehri bizde yolumuzu bulalım . Büyükerşene gelince adam parayı çok gördüğü için her tarafı inek heykelleri , aslan heykelleriyle donattı ama bizim mahalleye bir heykel bile dikmedi, bizim mahalleye bir tranway duragı gelmedi , ulan otobuse bınmek ıcın eskart denilen bilet tarzı şeyi bile bulamıyoruz... o heykel dikmeye devam etsin bizde s*kilmeye ..
-
bayramdan sonra zonguldağa gidiyorum gelirken eskişehir e uğrayabilirim:) 3-5 gün
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
bayramdan sonra zonguldağa gidiyorum gelirken eskişehir e uğrayabilirim:) 3-5 gün
-----------------------------yengeyi görmeyemi alper:D
-
skyvalet bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
He ya tekrar gelecem :) Belki tahribat tşörtü giyerim iri yarı tahribat tşörlü birini görürsen yanındaki kızda yanında küçük kalıyosa bilki o benim :)= -
DJ_Alper bunu yazdı:
skyvalet bunu yazdı:
He ya tekrar gelecem :) Belki tahribat tşörtü giyerim iri yarı tahribat tşörlü birini görürsen yanındaki kızda yanında küçük kalıyosa bilki o benim :)=
-----------------------------hahaha :D:D
olm napcaz bu uzun boy işini ya..Çok isterdim boyum 1.75 flan olsun.Mq çıktığım bütün kızlar omuzumdan aşşağıda.
-
zumsuk bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
skyvalet bunu yazdı:
He ya tekrar gelecem :) Belki tahribat tşörtü giyerim iri yarı tahribat tşörlü birini görürsen yanındaki kızda yanında küçük kalıyosa bilki o benim :)=
-----------------------------hahaha :D:D
olm napcaz bu uzun boy işini ya..Çok isterdim boyum 1.75 flan olsun.Mq çıktığım bütün kızlar omuzumdan aşşağıda.
Dayı ben memnunum seviyorum :) 5 yıldır çıkıyoz inşallah sene askerden gelince evleneceğiz :)