Eskişehirde Kalacak Yer
-
Merhaba hacılar 1 ay sonra falan eskişehire gitmeyi planlıyorum bildiğiniz ucuz ama temiz otel varmı eskişehirde ?
haa gel bizde kal dersenizde geri çevirmem :D
-
aynısı bana da lazım :D osmangazi üni çevresinde günübirlik kalabileceğim mümkünse çiftlere izin veren pansiyon otel vb. bilen varsa da yazabilir :D
-
yav bu eskişehir pahalı yav :|
-
Fikret bunu yazdı:
-----------------------------
aynısı bana da lazım :D osmangazi üni çevresinde günübirlik kalabileceğim mümkünse çiftlere izin veren pansiyon otel vb. bilen varsa da yazabilir :D
-----------------------------evet çiftlere izin veren otel çok iyi olurdu ^^
-
ibis otele gidebilirsin, yeni baglar'da, veya adalarin az ilerisi hamamyolunun arkasinda var ismini hatirliyamicam ama fiyati 80liraydi, bayanla gidebilirsiniz
-
Eskişehir çok üzel bir yer AMA Kalcak yer yok :D oteller var tabi ama ne biliyim meşhur yıldız lokantası var ( ögrenciler bilir pilav kurufsulye felan) orda bişeyler var hacı bak oralara. Eskişehir çok medeni biryer çok güzel ama kalıcak yer gerçekten zor.. allah herkese orda yardım etsin.
-
ispanyol bunu yazdı:
Eskişehir çok üzel bir yer AMA Kalcak yer yok :D oteller var tabi ama ne biliyim meşhur yıldız lokantası var ( ögrenciler bilir pilav kurufsulye felan) orda bişeyler var hacı bak oralara. Eskişehir çok medeni biryer çok güzel ama kalıcak yer gerçekten zor.. allah herkese orda yardım etsin.
-----------------------------yildiz lokantasimi ahahhaa : D
esnaf lokantasi : D
her ne kadar pis biryer gibi dursada yemekleri guzeldir. izmirli sandvic guzel ama izmirliye gitmeyin onermem.
-
İbis otel'de kalabilirsin ayrıca Bağlar'da moteller veya pansiyonlarda var... Eğer tek geleceksen bir iki gün misafir edebilirim ayrıca
-
http://www.arslanotel.com/iletisim.htm
Gittiğimde kaldığım güzel otel :D Tavsiye ederim...Evli,Evsiz her türlü çift rahatlıkla kalabilir :D
-
7-19 bunu yazdı:
ibis otele gidebilirsin, yeni baglar'da, veya adalarin az ilerisi hamamyolunun arkasinda var ismini hatirliyamicam ama fiyati 80liraydi, bayanla gidebilirsiniz
-----------------------------burası osmangazi üniversitesine yakın mı ? ayrıca hatun konusunda kesinlikle sıkıntı çıkarmıyorlar değil mi ?
@kilich
nerde kalıyor ve fiyatları nasıl ?
edit: @realist konuyu açan benmişim gibi hissettim bi an :D
-
Fikret bunu yazdı:
-----------------------------burası osmangazi üniversitesine yakın mı ? ayrıca hatun konusunda kesinlikle sıkıntı çıkarmıyorlar değil mi ?
@kilich
nerde kalıyor ve fiyatları nasıl ?
edit: @realist konuyu açan benmişim gibi hissettim bi an :D
-----------------------------İbis otel tarmvay durağına yakın olduğundan istediğin üniversiteye rahat rahat gidersin... İster hatunla ister hanımabiyle her türlü girersin problem çıkarmaz. Sadece biraz tuzlu gelebilir sanırım