Eskişehir'de Yavru Pisi Sahiplenecek Birileri Aranıyor?
-
Hocalar elde iki tane yavru pisicik var. Cins değiller malesef. Ama sokaktan bulma da değiller arkadaşın evinde baktığı kedi kaçamak yapmış gelmiş şimdi de doğurduğu yavrulardan ikisini dışlıyomuş yetim kaldı garibanlar :D 3 haftalık daha ve erkek, tam bir şampiyon yetim falan ama çok zeki ve sevimli :D

bizim genç budur :D Eskişehir ve çevresi de olabilir alabilirim diyen olursa bi şekilde düşünür hallederiz herhalde :D
Neyse uzatmayayım fazla, sahiplenen çıkmazsa barınağa gidecekler. İsteyen olursa çok sevinirim :)
Saygılarımla
-
yukarı çekelim bi ya :D
-
ne tatlıymış bu bebiş aman da aman ! aman da aman ! aman da aman ! :))) eskişehirde olsam kesin alırdım.
-
Benim bir arkadaşım arıyor. İstanbulda ama gidip gelmek sorun olmaz diye düşünüyorum. Yarın kendisine sorarım.
-
Bir Eskişehirli olarak fotoğrafı ve açıklamasını facebooktan paylaştım, ilave birkaç daha fotoğraf ekleyebilirsen iyi olur. Cevap gelirse pm atarım.
-
Teşekkürler arkadaşlar. Haber bekliyorum sahipsiz kalmaz inşallah yavrular :D
-
up
-
Kendisi çok tatlı, hikayesi çok acıklı. :) Sahiplenen çıkar umarım.
-
barınak kötüdür ama sokaktan daha iyidir.
sahiplenecek kişi 1 yıl sonra bakıp alıştırıp sokağa atacaksa hiç almasın
umarım mutlu bir yuva bulur.
10 yaşında kedim var bu arada
-
yaziyim de buraya kaybolmasın
soriyim bir iki kişiye saana dönerim
-
Hala sahiplendiremedik yavruları. İçim acıyor yeminle elemanlara ya. Sürekli ilgi alaka istiyolar öyle dururken gelip yanına sokuluyolar adamın elinin kolunun altına falan giriyolar şirinlik yapıyo keretalar :D