folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Eskişehirli Müridler Bi Bakıverin.

Eskişehirli Müridler Bi Bakıverin.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

Merhabalar;

önümüzdeki haftasonu cuma akşamı istanbuldan eskişehire arkadaşın yanına gitmeyi düşünüyorum.

2 gün eğlenip pazartesi döneceğim.

Benim merak ettiğim bu olayı kaç liraya kapatırım?

Kalacak yer ve yemek olayını arkadaşım ayarlayacak. O konuda sıkıntım yok.

Benim merak ettiğim barların fiyatları ya da hadi diyelim rakı sofrası açtırdık (eleman apartta kalıyor gönül isterdi ki kendimiz hazırlayalım) ne kadara mal olur arkadaşlar?

200 liralık bütçeyle gitmeyi düşünüyorum bunun 70 lirası gidiş dönüş masrafı. 130 ya da 100 lira iki gün boyunca bize yeter mi?

Not: Arkadaşım da paraya yarı yarıya ortak olacak.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Eskişehirli değilim ama Eskişehirde kaldım bir süre. Eğer Donas yerseniz (ki yiyin amk güzeldir) Çibörek yerseniz filan yeme içme işi çok para tutmaz. Zaten arkadaşın o işleri halledecekmiş.

Bar işine gelince. 2 gece peşpeşe dışarı çıksanız, 2 sapsınız. Yanınızda 2'de hatun olsa. 4 kişi toplam 100-150 lira ödersiniz. Hatunlarda paraya destek çıkar mı bilmiyorum ama sana 200 lira yeter sanırım 2 gece için.

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

Abi hatun işin içine girerse onu peşin peşin konuştum; arkadaş gelmemi çok istiyor. elemana yıkıyorum parayı alman hesabı ödeyip yırtacağım :D 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Gidiceğin mekana göre değişir bi 222 ye gidersen o parayla 1 -2 saat oturur çıkarsın sonra bön bön bakarsın sanırım 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rajooonn
    rajooonn's avatar
    Erkek

Barlar sokağında oturun 222 twenty six falan bulaşmayın. 
    Barlar sokağı eğelncelidir 8-10 lira arası değişir biranın fiyatı. Happy hour saatinde daha da düşer.

Los amigos, benzin falan iyidir ben dışarıda içmeyi sevdiğim için oraya gidiyorum ama istersen travesti bar bile var zevkine kalmış :D

Gece! Vampir değilim ama geceyi çok severim. Yalnızsın, oyun oynuyorsun monitörün ışığı ve kendin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Puro Sever
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Erkek

Hacı ben haftasonu harcadığım parayla Alanyaya gidiş dönüş 4 yıldız tam pansiyon otelde sınırsız alkol + gece clup paralarını çıkarmıştım eskişehir farklı kafa sana kalmış harcama kısmı. Ucuza içelim dersen barlar girişe gel bizim tayfa var selam ver takıl. 

Plan olarak. C.tesi pazar. Mundoda 12 ye kadar yada 2 ye kadar çay 1 tl menemen 1 tl kahvaltıyı öyle çıkarın. Orda kalmaya devam edin 2 bavyera karides kraker 30 TL falandı. Sonra 7 ye kadar çoğu mekanda bira ucuz. 7den sonra alkolden kafayı kaldırın bi şehri turlayın. Sap olduğunuz için çeviricekler istersen iletiş benle ben içeri bırakır çıkarım sizi. 11 gibi tekrar döndüğünüzü var sayaraktan şişe bira 9 TL peyote takılın 12yi gördüğün anda tam karşıda social roof var direk yapış bira 5 TL oluyor zaten 1 de barlar sokağı bitiyor. Sonra bar istersen travelers var sakin club falan istersen SPR ye geçersiniz yine girişte sıkıntı olur diye düşünürseniz gireriz beraber yalnız kalırmıyım garanti veremem. 

bu arada 222 twentysix falan demişler. Twentysix genç adam işi değil 222 dersende gün boyu içeceğinden içeride max fazladan bir bira alırsın. 

Mr_Dark tarafından 06/Kas/14 23:53 tarihinde düzenlenmiştir

!!!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek

Eskisehir de 3 yil gorev yaptim 222 de 100lirayla bisey yapamazsin olayin ozu 100 pek fazla alternatifin olmaz.

Hangover disel sat ve olimpos gibi mekanlarda aksam saatlerine kadat biralar ucuz oluyo o sekilde faydalanabilirsin.

Onun haricinde pek bi sey yapamazsin 2 bira bana yeter dersen saat 10 gibi twenty gitmeni oneririm oranin canli muzigi guzel :)

Bu konuyu 5 ay once acsaydin sana unitamicagin gece yasatirdim :)

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The-ExTaCy
    The-ExTaCy's avatar
    Erkek

Vay amk bura eskişehirli kaynıyo bi gün takılak beyler:)

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    Mr_Dark bunu yazdı

Hacı ben haftasonu harcadığım parayla Alanyaya gidiş dönüş 4 yıldız tam pansiyon otelde sınırsız alkol + gece clup paralarını çıkarmıştım eskişehir farklı kafa sana kalmış harcama kısmı. Ucuza içelim dersen barlar girişe gel bizim tayfa var selam ver takıl. 

Plan olarak. C.tesi pazar. Mundoda 12 ye kadar yada 2 ye kadar çay 1 tl menemen 1 tl kahvaltıyı öyle çıkarın. Orda kalmaya devam edin 2 bavyera karides kraker 30 TL falandı. Sonra 7 ye kadar çoğu mekanda bira ucuz. 7den sonra alkolden kafayı kaldırın bi şehri turlayın. Sap olduğunuz için çeviricekler istersen iletiş benle ben içeri bırakır çıkarım sizi. 11 gibi tekrar döndüğünüzü var sayaraktan şişe bira 9 TL peyote takılın 12yi gördüğün anda tam karşıda social roof var direk yapış bira 5 TL oluyor zaten 1 de barlar sokağı bitiyor. Sonra bar istersen travelers var sakin club falan istersen SPR ye geçersiniz yine girişte sıkıntı olur diye düşünürseniz gireriz beraber yalnız kalırmıyım garanti veremem. 

bu arada 222 twentysix falan demişler. Twentysix genç adam işi değil 222 dersende gün boyu içeceğinden içeride max fazladan bir bira alırsın. 

Twenty nasil genc isi degil hoca :) barlar sokaginda degil diye sana o sekilde gelmistir.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Puro Sever
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Erkek
    TorNaVida bunu yazdı
    Mr_Dark bunu yazdı

Twenty nasil genc isi degil hoca :) barlar sokaginda degil diye sana o sekilde gelmistir.

Hacı teyzelere yürüyosan birde gazino tarzı seviyorsan bilemem. 5 yıldır buralardayım ben oturup müzik dinleme olayı bana göre değil

!!!!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek

Twnty gazino yaptin haci dicek laf yok sana :) bence gaywt genc isi sadece barlar sokagindaki gibi insan akimi yok.

TorNaVida tarafından 07/Kas/14 00:40 tarihinde düzenlenmiştir

Toplam Hit: 2017 Toplam Mesaj: 19