folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Eskişehirli Müridler Bi Bakıverin.

Eskişehirli Müridler Bi Bakıverin.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

2 kişi barlar sokağında rakı açtırırsanız (2 gün yemek, sigara dahil) 130 lira belki hafif zorlar ama bira ile sıkıntı yaşamazsın. Rakının fiyatınıda bilmiyorum barlar sokağında onu açtırmadım hiç amk hep bira açtırdım :D

Yemek olayı tavuk donas 4,5 tl. Donas dedikleride böyle dürüm arası tavuk döner gibi ama soslu felan dürümüde kalın çok fena tıkıyor muhtemelen en aç zamanında doyurur ama kısa sürede bayıyor bir daha yemek istemiyorsun. Aytaç Caddesinde Çömlek diye bir yer var pilav ya da pilav üstü bir şey 2 tl, çorba 2 tl. Ortalama 4-6 TL'ye sağlam doyarsın. Onun dışında Gençlik Haller Merkezi'nin karşısında Pilavcı var yemekleri baya lezzetlidir onunda fiyatı Çömlek ile aynı. Saydığım yerler hep güzargahında olan yerler illa görürsün aklında bulunsun.Yemeği ucuza kapatıp paranı eğlenceye harcamayı düşünürsün diye en ucuza yemek yiyebileceğin yerleri söyledim.

Ek Not: Yanınızda kızlar olursa Cuma günleri 222'de öğrenci gecesidir, 10.30 ya da 11.30'a kadar öğrenci kimlik kartını gösterip ücretsiz girebilirsiniz ama içeride 1 den fazla bira içmeyin bir hayli pahalıdır.

GusFring tarafından 07/Kas/14 02:41 tarihinde düzenlenmiştir

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

fıçı bira her yerde ortalama : 10 tl

şişe biralar :13-15 tl - cluba giderseniz 20 civarları

votka vb kokteyller : 20 civarı - clubta 30 üstü

çay 2- 2.5 lira

kahve kafelerde 4-5 lira

barlar sokağına gidecekseniz rakı içmeye neyzene girmeyin neyzen güzel mekandır ama siker. mayday'e gidin genelde üniversiteliler orada takılıyo. ya da bazı mekanlarda rakı gecesi yaparlar sık sık hafta sonları denk gelirseniz onlara bakalak olun.

maydayde de kallavi bi sofra kursan 2 kişilik 70 lik rakı içersin her türlü meze yersin hepsi dahil kallavi sofraya kelle başı yüzer atıp çıkarsınız.

ilk gece rakı içtiniz diyelim 100 lira oraya attın.

ikinci gece de çıkıp iki bira barlar sokağında hangoverde, los amigosta, peyotede (hangover biraz clubber/tiki kafası, amigos herkes kendi keyfinde, peyote daha rocknroll kafaları) /social ya da social roof'a da takılabilirsin zibilyon tane kampanya oluyo checkine shotlar birada indirim falan ) falan içtin ordan çıktın shakespeare'nin clubuna gittin (pi'nin clubu da güzeldir fıçı bira 10tl- erkenden mekana oturup içmeye başlarsan cluba geçer giriş miriş uğraşmazsın ama oturunca geçicez gece cluba diye belirt.) diyelim girişe 20 civarı verirsin içerde de 15-20 liraya bira içsen totalde 50 falan tutar üç aşağı beş yukarı. shakespeareden hatun düşürme fırsatınız olabilir erasmuslular falan da oraya takılıyo genelde.

2 gece dolu dolu yaşarsan 150-175 civarına (YEMEK-SİGARA- KONAKLAMA DAHİL OLMAMAK ÜZERE) yol parası da arkadaşın uzakta oturmuyorsa vermeyeceksiniz hepsi göt göte zaten. sen yol parası hariç cebinde 200le git iki gece mına koyarsın Eskişehirin. soracak bir şeyin olursa pmden ulaş bana doğma büyüme Eskişehirliyim hocam.

Ephesus tarafından 07/Kas/14 09:40 tarihinde düzenlenmiştir

Avukat/Hukukçu
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Eskişehirle pek alakam yok ondan soruyorum. 222 'ye bayağı geçirmişsiniz şöyle pahalı böyle pahalı diye de, bir örnek verin de bilelim beyler. Vallahi merak ettim.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek
    Haymatlos bunu yazdı

Eskişehirle pek alakam yok ondan soruyorum. 222 'ye bayağı geçirmişsiniz şöyle pahalı böyle pahalı diye de, bir örnek verin de bilelim beyler. Vallahi merak ettim.

giriş ücreti alınıyo. damsız almıyolar. içerisi yarak kürek züppe ve tiki kaynıyo. 33lük şişe bira 15-20 civarlarında geziyo. votka vişne 30 dolaylarında. son zamanlarda da cebine 100 lira koyan apaçilerin aklınca şekil yaptığı mekan haline geldi denebilir. Kız arkadaşını alıp gidemezsin gitsen de her saniye yanında olman lazım bildiğin barzo dolu mk. Sahipleri sırf bence bu sebeplerden gaga diye yeni bi mekan açtı. Orası daha düzgün en azından doğru düzgün tipler takılıyo hıyar dolu değil.

Avukat/Hukukçu
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

KArdeş az paraharcamaksa derdin sabah klktığında Çömlek varaytaç caddesindeorda bi çorba içeceksin 2 liraya 
    öğlen Donasa git bi donas  ye 5 lira bişe Akşamda pilavcıya git 3-4 liraya kalkarsın... Eğlenmek içinde çoykovski ye git ama 2 tane var çaykovski yerin altındakine gideceksin orada 1.5 lirayqa bi çay içecek canlı müziğin gırgırın keyfini çıkaracaksın

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek

hocam demedi deme 130 tl yetmez iki kişiye gezip tozup harcamak için

9 canli bile olsaydin en fazla 8 kez kacabilirdin ölümden. Bil ki 7 düvele sultan dahi olsan yerin 6 mekan olacak sana... En fazla 5 metre kumas götürebileceksin 4 acsan da gözlerini. Bu 3 günlük dünyada MEZARCIYA 2 kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiginde 1 gün sende öleceksin. iste o an her sey 0 dan baslayacak...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OdiN
    OdiN's avatar
    Erkek

Varuna candır :)

Fiyatlara pek takılmadığımdan bişi diyemicem :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

Çok sağolun yorumlar için. Yemek olayını bedavaya halledeceğiz. Rakı olayını da elemanın apartta kendimiz yapmaya karar verdik. Bu arada Mr_Dark Alanya'ya yolun düşerse sen de beni ara hacı alanyalıyım ben de :)

Toplam Hit: 2016 Toplam Mesaj: 19