Esrar Perdesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=HQ9u2jBiVEg izleyinde görün Otcu Babadan daha iyi mi biliyorsunuz :)

Allah iç emri vermiş İç İç...

Sen müslümanın altından atını,belinden silahını,elinden cigarasını alamassın kardeşim alamassın! :D 

Bilgisayar Yazılım & Donanım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    guru
    guru's avatar
    Erkek
    NighT-7 bunu yazdı:
    -----------------------------

Bence arada bi içmek güzel olur ama bi zamandan sonra canın daha çok istiyo. Ortamlara girmeyecen, alacan bi 20lik sigara kafana esince arkdaşlarla dönecen yapacan kafanı. Kopacaksın, eğleneceksin tabii yeri ve zamanında. İçki ortamlarını ve muhabbetlerini hiç sevmem ama nasıl onda bazen arkadaşlar toplanıp yapıyorlar alemi cigaranınkiyi de öyle yapacan. Tabii özenti olarak içenlere karşıyım ben de. Ben sevdiğimden içiyorum. Başkalarına örnek alıp veya artislik olsun diye içenlerin aqmak istiyorum. O özenti için içenlere kovadan bi kapak vurduracan kayacak ..na işte. Yanlış bişe olduğunu biliyorum ama 20 yaşına kadar içecem zaten.

ben çok gördüm bizim burda sırf millete şekil olsun diye içen.biz şöyle içtik böyle içtik deyipte bizi misafir ettiğinde dalga bitmeden bayılıp gideni.

bunun havası olmaz birader aslında güzel bişey ama azıtmamak lazım.içkiyide çok içerdim bunuda çok içerdim.hergün içiyodum hatta ,aralıksız her gün.azıtmak böyle bişey.unutkanlık var şimdi her boku unutuyom.ama aralıklı yaptığında muhabbeti çok tatlı oluyo.

bu işin mantığını kavradıktan sonra aslında kötü bişey olmadığını anlıyosun ama benim gözümde kötü bişey çünkü ben össye giricem ve unutmak şu an için bana göre değil.illet bişey çünkü adamı bağlıyo.ama bağlanmazsan eğer ne kadarda güzel bişey olduğnu biliyosun anlıyosun.

reklam olmasın ama www.cannabist.net

bi inceleyin kafa yapıcı maddelerin en zararsızı esrardır.tütünle karıştırmadan saf içtiğinizde farkı anlıcaksınız.çekebildiğin kadar çek yakma yok tıkanma yok.ciğerleri kapamıyo sanki açıyo ve tek zarar verdiği kısımda beyin.onu zaten boş sigara,alkol vb. maddelerde yapıyo.artı olarak alkol uyarıcıdır.yani insanları hareketlendirir.küçük olayları büyütür kafaya takarsınız çünkü yerinizde duramazsınız.esrar doğal bi uyuşturucudur.kanser hastalarına ilaç olarak veriliyo THC maddesi çünkü iştah açıyo çok pis..:)içenler bilir zaten 

..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tomannie
    tomannie's avatar
    Erkek

Nurky bunu yazdı:
    kafama silah daya

cin işkencesi yap

yinede içmem o lanet olası şeyi..

ben de içmem ama kafama silah sıkarlarsa içerim :D 

ümidin kaybolması özgürlük demekti
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek
    içenlerinde en büyük içme nedeni bağımlılık yapmaması bide bazılarının millete hava atmaya çalışmasıdır herhalde..

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Glaxoks
    Glaxoks's avatar
    Erkek

abi ben içersem

içenlerin ortamının güsel ve çıtırların çok olması :D 

"Murid" Değil "Murit"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek
    la karı kız ayağına gümbürtüye gidecen xD

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek
    haftada bir veya iki haftada bir cekersen pek sorun cikicagini sanmiyorum

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek
    Günde 1 paket sigara içerim bi kerede esrar denedim. a.q onun havasımı olur leş gibi kokuyo lan
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karani
    karani's avatar
    Erkek

Bizim buralarda 14 yaşında başlanır esrara , esrarın artık normal sigaradan farkı yoktur (:

14 yaşmda bende içmeye başladım doğal olarak , 15 yaşımın 15 ağustosunda ilk hapı(extasy) içtim.

16 yaşıma girmeden taksimde clublere yaşım tutmadığından , kimlik fotokopileriyle girmeye başladım.  Başıma gelmedik kalmadı sabahlara kadar karakollarda işkenceler vs. Ardından tabiiki devamı geldi,

extasyi artık burundan içiyodum, kas dondurucu , roş, line, kokoin, kolonya ,  bali (1 kere içtim fenaydı) :D vs. Anlatsam roman olur neler yaptıığımı (:

18 yaşıma kadar bunların hepsini içtim 45 kiloyu geçemedim. Asosyal bi insandım , kimseyle konuşamıyordum, ailem bile beni artık tanıyamıyordu. Tek düşündüğüm nasıl kafamı güzel yaparımdı. Bütün arkdaşlarımı kaybetmiştim. Akdaşlarım çoktu ama, uyuşturucu üzerine kurulmuş arkdaşlıktı.

Ama olmuyodu böyle, iç iç iç sonu yok, Bırakmaya karar verdim. Allah bana öyle bir irade vermişki , bırakabildim. Kendimi bu yüzden gerçekten çok şanslı hissediyorum. Arkadaşlarımdan hap yüzünden ölende var, felç olup yürüyemeyende var, annesini bıçaklayanda. Zaten bunların büyük etkisi oldu bırakmamda.

Keşke Allah herkese benim gibi bir irade versede o pisliklerin ismi ''uyuşturucu'' olmasa.

Şimdi sorsanız pişmanmıyım ? Kesinlikle değilim . Gördüm , geçirdim yapmış oldum. Sonuçta bıraktım birdaha başlamamak kaydıyla. Fakat hayatımda birdaha elime geçmeyecek fırsatları uyuşturucu yüzünden geri teptim. Tek pişmanlığım bu.

Yaşamış biri olarak sizlere tavsiyem arkdaşlar kesinlikle içmeyin derim. ''Bir kere içeyim'' dersen hepsinin devamı gelir. İsmi boşuna uyuşturucu değil. İçendende uzak durun. Şunu bilinki ben içiyosam yanımdakide içer. Bugün içmezse yarın içer.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buruksu
    buruksu's avatar
    Erkek
    Glaxoks bunu yazdı:

bende içmeyi düşünüorum (esrar)

neden derseniz adamların ortamı on numara karı kız aq

esrar içen kızlar manyak oluor

çok özeniyorum :| 

alkışlıyorum seni...