Esrar Perdesi

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Mart/2004
    Erkek

    Bırakın isteyen içsin istemeyen içmesin. Size ne milletin seçimlerinden, hayatından? Adamın tecihi budur, paşa gönlü böyle istiyodur. Her içen özenti diye bir durum mu var? Kaç tane içici adam gördünüz, size direk "İçin!" diyen. Ama siz adamlara "İçmeyin!" diyorsunuz.


    while (1<2)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Eylül/2005
    Erkek
    ya onu bunu bilmemde be cok iyiyim ha bununda dozu var ama arkadas ortaminda manyak oluyorya inanilmaz guzel herkez sacmaliyor sacmalayan sacmalayana

    adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Haziran/2007
    Erkek
    Çok Göbek Yapıo Bea :P

    Eskiden Kullanırdım Ve Kullanırken Asla Onu Kötülemezdim Hatta İyi Bişeymiş Gibi Düşünürdüm Ama Bilirdim Hep Kendimi Avuttuğumu Sadece Saçmalık.. 

    Hiç Tavsiye Etmiyorum :) Konuyu Açan Arkadaşada Tşkler..

    Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtmad
    tbtmad's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Mart/2008
    Erkek
    Zararını anayınca bırakırlar .

    Kod yazmakla adam olunmaz:D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turu
    turu's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Temmuz/2007
    Erkek

    her çekilen nefes direkt beyne etki  yapar ve her dumanda milyonlarca beyin hücresi ölür...işin kötüsü,insan vücudunda kendini yenileyemeyen ,yani ölenin yerisine yeni hücre üretemeyen organların başında da beyin gelmektedir..her çektiğiniz nefeste beyninizin milyonlarca hücresi geri gelmemek üzere ölüyor arkadaşlar..unutkanlıklar,kısmi felçler v.s hep bundan..


    yaş 46 ama...daha iş var :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2006
    Erkek
    bağımlılık yapmaz diyenler yanılıyor ottur günahı yoktur diyenler kendini ağutuyo bu bok hem paranoyaklığa hemde halüsinasyonlara sebep olabilir onun vesile olduğu ortamdanda bi bok olmaz çıkar çatışmalarına döner neyse ben sadece anlayabildiğim bi kaç şeyden bahsettim herkes kendi yolunu çizer
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaL
    ZaL's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Ağustos/2006
    Erkek

    Esrar'ı güzel gibi gösteren ve farkında bile olmadan esrar bilmeyenleri teşvik edenleri anlayamıyorum.

    Size güzel gibi görünen o insanı santim santim hayattaki bütün değerlerinden soyutlayan yeşil zehir,bir başkasının hayatını fevkalade felaketlere sürükleyebilir.Bunca bilimsel,ortamsal bilgileri biliyor iseniz bu felaketlerin yaşanmıslığına ve yaşanabilirliğine tanık olmussunuzdur.

    Bunların neler olduğunu bilmeyen,özenen arkadaşlarıma sıralamak istiyorum ;

    *Hiç beklemediğiniz biranda,hayır diyemeyeceğiniz durumda karşınıza çıkar size küçük ve zararsız olduğu empoze edilir (doğal olarak ortam bunu gerektirir) denersiniz ilk anda inanılmaz bir mutluluk kaplar bedeninizi.İhtiyacınızın  mutluluk olduğunu düşünür,ve bu maddeyi hayatınıza oturtunuz.Bir müddet sürekli aklınızın bi yerinde olur (çünkü bedeniniz o yapay mutluluğu birkez hak edinmistir ve tekrar arzulayacaktır) Mutluluk seranomileri bir süre sonra yerini sinire  ve agresifliğe bırakır, ve artık bu sizin vazgeçilmeziniz,olmazsa olmazınız olur.Heryerde her ortamda,her mutluluğunuzda sizinle olur hep ona ulasmayı hedefler beyniniz.Ulaşabildinizde bir an huzuru sakinliği ulasamadığınızda koskaco bir sinir kitlesini bütün hücrelerinizde hissedersiniz.

    *Toplumun zararlı, Kanunlarında yasak olarak gördüğünü bilmeyenimiz yoktur.Bu madde her yanınızda olduğunuda toplumdan ve kanunlardan soyutlamaya çalısırsınız kendinizi,geçmiş tarihlerde cıvıl cıvıl ve sosyal olan kişiliğiniz yerini kendini çözümleyemis,abuk sabuk hareketler yapan (istem dışı,sinirsel bozukluklarla) ve asosyal bir kişiliğe bırakır.Kendinizden iğrendiğiniz anlarınız olur.

    *Sizi seven bir aileniz,sevgiliniz,dostlarınız illaki vardır.Bu insanlar sizin hak edindiğiniz maddeyi kabullemez ve karsı çıkmaya çalısırlarsa ailenizden ve sevdiklerinizden soğumaya sadece bu vesile olur.Bir anda kendiniz yalnız ve çaresiz görürsünüz.Nedenini sorgular herşeyi onlara yorarsınız,kendinizde asla yanlıs yoktur.(bunun aksini düşünemeziniz,cünkü beyin hücrelerinizin çoğu ölmüş ve fonksiyonel olan beyniniz tek yönlü olmustur buda sağlıksız düşünceler olusturur.)Öyle anlar olurki,herşey çok alakasız çok mantıksız olur bu dönemlerinizde hayatınızda yeniye dair alımlar yoktur.Yeni ancak bu maddeyle olusur gibi olur.

    *Eskiden rütin olan isleriniz (okulunuz,çalıstığınız iş,özel hayatınızda yapmanız gerekenler aileniz,sevgiliniz v.s) bir anda yapılması güç işler olarak size görünür,bedeniniz uyustucunun uyusukluğuna her defasında maruz kaldığı için sahip olduğunuz güç ve irade bu uyusukluğun kurbanı olur.Hiç birşey yapmak istemezsiniz,ne çalısmak ne okumak ne sinemaya gitmekne gezmek dolasmak.Sürekli yorgun ve bitkin hissedersiniz kendinizi.Sosyal olmanızı gerektirecek durumlarda ise eskiden inanılmaz haz aldığınız aktiviteler size gereksiz gelecek ve yapmak istemeyeceksiniz.

    *Uyku bozuklukları,gece gündüz kavramı değişikliği,baş ağrıları hayatınıza biranda büyük bir hızla girecek.Bu anlarda hep pişmanlık hisleri sizinle olacak.Sorgulama süreci yaşayacaksınız,her defasında kendinizden soyutlamak isteyeceksiniz ama o sizi bırakmayacak cünkü buna dair bi yaşamıslığınız,bi cevreniz olacak.Kesin kararlar vermis dahi olsanız, onunla alakalı küçük bir muhabbet bile ilgi alanınıza girecek.Bir arkadaşınız,yada bu ortamı paylastığınız kişi vasıtasıyla hep sizi bulacak.Ve kesin olarak verdiğiz kararları hep başka baharlara erteleyeceksiniz.

    Özetle hayatınıza küçük olarak ve girecek HAYATINIZIN HATASI olacak.

    Bunlar içmemis,denememis arkadaşlarıma olacaklar konusunda küçük bir bilgilendirmeydi,bu olumsuzluklar zinciri çok daha fazla uzatılabilir...

    İçen ve hayatına oturtmus arkadaşlarıma tavsiyelerim ise ;

    Ailenizle yada sevdiklerinizle bir akşam yemeğinden sonra içtiğiniz çay kadar güzel birşey yoktur.Mutluluk kavramlarınızı sorgulayın ve bu doğrultuda azda olsa sizi siz yapan güzel kişiliğize geri dönün.

    Beyninizi,geçici ve sonu kötü olan mutluluğun esiri etmeyin.

    Bu maddedenden dolayı maruz kaldığınız itamları ve yaşamıslıkları gözden geçirin,size yakısıp yakısmayacağına karar verin.

    Bu maddeye ulasma uğrunda muhattap olduğunuz kanı 5 kurus etmez satıcıları düşünün.Sizin seviyenizde muhattap olunacak insanlar olup olmadıklarına karar verin.

    Bu maddeden dolayı girebileceğiniz nezaretleri,mahkemeleri,hatta ceza evlerini düşünün.

    Bu maddeye verdiğiniz paraların sizlere yani mehmetciğe kursun olarak,bomba olarak döndüğünü düşünün.Vatan hainleriyle aynı safta olmayın,cennet ülkemizi bölmek isteyen Pkk şerefsizlerinin para kaynağı olmayın.Zira sizin onlardan hiç farkınız olmaz,cünkü sizde kaynak sağlayarak o sistemin istemeseniz dahi bir parçası olursunuz.


    2 kelime yanyana gelirde güzel olmaz mı? Sen bunu göremiyorsan,ben sana gösterememki.Tıpkı şuan şurada yazılanlar gibi.
Toplam Hit: 6541 Toplam Mesaj: 38