Et Beni

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

arkdaşlar kafamda iki üç tane fazla büyük olmamakla beraber aslında epeycede küçük et benleri var rahatsız etmiyor aslında haberim bile yoktu.

bu yaz kafayı kazıttım görüntü oalrak yine rahatsız etmiyor fakat mac3 ile 2 3 günde bir tıraş olurken ilk 2 sefer 3 üde kesildi. normalde ciddi bir durummuş öle diyolar ama ben sallamadım.

neyse kestiğimde bildiğiniz normal düz kafam oldu sonraki kesmelerimde kanamadı çünkü ilk iki sefer fazlalıklar gitmişti.

geçenlerde yine 1 hafta filan kesmedims açları sonra yine keserken yine kanadı ve hemen sonrasındada burnum kanadı kafa kel güneşten diyicem ama 2 gündür evdeydim. anlamadım yani az önce yine kanadı ve ben yine iki gündür evdeyim anlamadım kafadaki et beni kanser filan olabilirmi böle şeler kafa ile ne bilim kafam karıştı sorayım dedim doktora gidin demeyin zaten gidicemde fikir sormak istedim

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

Et benlerini bazen damar yolu üzerinde oldugundan kılcal damarlardan biri zarar görmüş olabilir. 

Sana tavsiyem kesinlikle ama kesinlikle burada ki kimseyi takmadan en yakın sağlık ocağına görünmen.

"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek

valla ne kadar doğru bilmem ama ip sararak kan dolaşımının durması sağlanıp kendi kendine düşmesinin beklendiğini biyerlerden duymuştum.

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snooper
    snooper's avatar
    Erkek

tamamen yanlış anlamışım :DD

sana çirkin dediler düşmanı oldum güzelin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

ewt hoca aynen :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Saat n4 küsur olunca et beni'ni daha farklı varyasyonlarda anlayabliosnuz , utanıyorum kendimden sölemicem =)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek

ok.

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rajooonn
    rajooonn's avatar
    Erkek

snooper bunu yazdı:
    -----------------------------

Gece! Vampir değilim ama geceyi çok severim. Yalnızsın, oyun oynuyorsun monitörün ışığı ve kendin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

o nasıl bi baslıktır ole et beni diye arkadasım değiştir baslıgı. konuya girerken gayet hayvansal içgudulerimi kullanarak girdim ve bildiğin dumur oldum :D

delimiyim ben?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

snooper bunu yazdı:

sen ne diyosun az daha yalçın abi sandımdı

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek

Noluyo lan diyerek girdim ama benim de yaşadığım bir sorun olduğunu gördüm. Benimki şu anda sol göz kapağımın üzerinde duruyor hiç dokunmadım. Aynısından 5 - 10 tane babamın ensesinde de vardı iple düğüm atıyorduk kuruyup düşüyordu bir haftaya kadar, sonra da sorun oluşturmadı hiç.

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
Toplam Hit: 3785 Toplam Mesaj: 20