Et Beni

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

ozAnkaraguclu bunu yazdı:
    -----------------------------

Noluyo lan diyerek girdim ama benim de yaşadığım bir sorun olduğunu gördüm. Benimki şu anda sol göz kapağımın üzerinde duruyor hiç dokunmadım. Aynısından 5 - 10 tane babamın ensesinde de vardı iple düğüm atıyorduk kuruyup düşüyordu bir haftaya kadar, sonra da sorun oluşturmadı hiç.

bendekiler düğüm atılamayacak kadar küçük jiletle kesilecek kadar büyük:)

sorumda nasıl kurtulurum değil onları kesip kanatmak kanser yapıyor diyorlar

aynı sıralarda burun kanaması başladı ne alaka diyorum

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

kardeş ne soylersek boş birşey olmaz desek ne fark etcek

çünkü ne olacagı bilinmez burnunun üstündeki bir sivilceyi sıkmak bile insanı öldürebiliyor bu yüzden keşke daha önceden fark edipte kesmeseydin

kanserlik bir durum olucagını sanmam ama damarlardan dolayı bir sorun olabilir yarın ilk iş git bir doktora gorun

doktordan sonra bizide bilgilendir de nedir ne değildir ögrenelim ....

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SnowDrop
    SnowDrop's avatar
    Erkek

Smirnoff bunu yazdı:

Saat n4 küsur olunca et beni'ni daha farklı varyasyonlarda anlayabliosnuz , utanıyorum kendimden sölemicem =)

kanka anlayışına kusayım o kadar diyorum sana :)

ben küçükken 5 yaşındaydım lan bu kadar açık ve net.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Erkek

Elle kopartılmasının kanatılmasının felan zararlı olduğunu duymuştum.. Ama kurutmak için illaki farklı yöntemler vardır.

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OveRTaX
    OveRTaX's avatar
    Erkek

Başlığı bu saatte görünce yanlış anlamamak mümkün değil kusura bakmazsın artık :W 

Her neyse sen burda kimseden başka çözümler bekleme en mantıklı ve doğru olan gidip doktora görünmek. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek

Et Beni one lan diyerek bi girdim fakat farklı manada bişey çıktı hiçdeğilse başlığı et beni sorunu filan açsaydın ya hocam...

Bu et benlerinin dokunmamak gerektiğini biliyorum kurcalama bana kalırsa...

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

benimde bu yaz benim kesilmişti,bunu tıpta okuyan arkadaşa sordum dediği şeyse şu eğer kesilen ben kendini tamir etmiyorsa edemiyorsa tehlikelidir.

ve burada önemli olan parça kopmasıymış örneğin benin 4'te 3'ünü götürdün permatikle bu tehlikeliymiş.

fakat kesilmesi fazla tehlikeli değilmiş zaten yenilermiş kendini.

onun için benlerin bulunduğu bölgelerle fazla oynamamak lazım deri kanserine neden olurmuş bu tür şeyler.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeliMermi
    DeliMermi's avatar
    Erkek

snooper bunu yazdı:

tamamen yanlış anlamışım :DD

aynen :s

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bensiz_aglama
    bensiz_aglama's avatar
    Erkek

müridler merhaba 2 gün önce sağ gözümün altında et beni çıktı ufacık birşey bu sabah yüzümü yıkarken dayanamadım kopardım ama yine çıktı lan nasıl birşey bu a............... şeyi yahu şuan çok acıyor acaba daha önceden bunların ameliyatını yaptırmış mürit varmıdır yada bilgisi olan kaça patlar bize ufacık la minnacık ama s.....k  gibi duruyo orda kıl oldum aynaya bakamıyorum siinirden :|

Toplam Hit: 3789 Toplam Mesaj: 20