folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder ETA Lazım Yrn Sınav Vaar..

ETA Lazım Yrn Sınav Vaar..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shia
    shia's avatar
    Erkek

Excalibur001 üstad seriali girdikten sonra parametrelere 30 sıfır giriyoruz "e" yazıyoruz ancak bi şey olduğu yok. ardından entere bastığızda da " parametre boyu 30 haneli olmalıdır" diye bi hata veriyor. yardımcı olabilecekmisin?

" Live like Ali and Die Like Hussain "
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek

3 sıfır yazıp bi bo$luk bırakcaksın 10 kere yani böle olcak  :D     =>   000 000 000 000 000 000 000 000 000 000  

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shia
    shia's avatar
    Erkek

"ana makina (server) enstelasyon işlemi tamamlandı şimdi terminallerin herbirisi için terminal enstelasyonu yapınız! "install7 n" işlem sonunda "e" yazarak enter tuşuna basınız"

Excalibur001 walla anlamadım. e yazınca da kurulumdan çıkıyor. bi şeyi yanlış veya eksik yapıyorum ama nedir bilmiyorum...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek

Hoca böle bi ekranla kar$ıla$tıysan pencereyi x den kapatman yeteerli :D  ama yok bi işyerindeyim 5 tane bilgisayar var hepsi tek bi yeree bağlı olarak kullancam dersen dier pc lerdede çalı$tırman lazım ama yok sadece kendin kullancaksan yukardaki resim kadar yapsan yeterli!:)  Sonra gidip ETAMENU.EXE yi çalı$tırıp enter enter yap Şifre sorunca büyük ETA yaz tamamdır :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shia
    shia's avatar
    Erkek
    eywallah sağolasın...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnt
    cnt's avatar
    Erkek

linkler ölmüş banada eta programı lazım elinde olan varsa yüklüyebilir mi gardaşlar

Toplam Hit: 2466 Toplam Mesaj: 17