ETA Lazım Yrn Sınav Vaar..
-
Excalibur001 üstad seriali girdikten sonra parametrelere 30 sıfır giriyoruz "e" yazıyoruz ancak bi şey olduğu yok. ardından entere bastığızda da " parametre boyu 30 haneli olmalıdır" diye bi hata veriyor. yardımcı olabilecekmisin?
-
3 sıfır yazıp bi bo$luk bırakcaksın 10 kere yani böle olcak :D => 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000
-
"ana makina (server) enstelasyon işlemi tamamlandı şimdi terminallerin herbirisi için terminal enstelasyonu yapınız! "install7 n" işlem sonunda "e" yazarak enter tuşuna basınız"
Excalibur001 walla anlamadım. e yazınca da kurulumdan çıkıyor. bi şeyi yanlış veya eksik yapıyorum ama nedir bilmiyorum... -

Hoca böle bi ekranla kar$ıla$tıysan pencereyi x den kapatman yeteerli :D ama yok bi işyerindeyim 5 tane bilgisayar var hepsi tek bi yeree bağlı olarak kullancam dersen dier pc lerdede çalı$tırman lazım ama yok sadece kendin kullancaksan yukardaki resim kadar yapsan yeterli!:) Sonra gidip ETAMENU.EXE yi çalı$tırıp enter enter yap Şifre sorunca büyük ETA yaz tamamdır :)
-
eywallah sağolasın...
-
linkler ölmüş banada eta programı lazım elinde olan varsa yüklüyebilir mi gardaşlar