Etc/Admin/Tarikatmit/132142131/Aq.Net
-
zaten giremicek ki :D
sınırsız ban :D -
sınırsız ban olmadı :) banı kaldırın bence mutlaka diyecek bişeyi vardır . zaten dayanamaz gene banlatır kendini :)
-
muhbir bunu yazdı:
-----------------------------
...
kokainman tarafından istihbarat görevlisi olarak seçildim.artık ben ne dersem tarikatta o olacak.okey...
katkılarından dolayı:
compu efsun teşkür efem
-----------------------------
rica ederim uhbir ne demek görevimiz , siz istihbarat istediinizde biz ne zaman vermedik size. -
banını kaldırın bakalım ne diycek bu kadar olay üstüne ?
bide imrendim a.q. benide keklesenize ?
-
Ya hakikaten banı kaldırın bi konuşsun :) bende bi kere ban yemiştim.Sebep; bi konuyu yanlış yere açmışım,uykum geldiği için yatmıştım.Sonra sabah kalkıyom bi bakıyom banlıyım :D neymiş;uyarı mesajı atmışlar cvp vermemişim.Eee sitede olmadan nası cvp verebilirim?Haliyle haksız ban yemek koymuştu;o zamanlar ir2 abi TbTdeydi daha,siteye girdim ziyaretçi gibi,dolaştım yapcak bişeyler aradım bulamadım,Allahtan ir2 abinin msni yazıyodu,onunla konuşup izah ettim durumu banımı kaldırmıştı :) ne günlerdi ya :D 2 seneye yakın oldu sanırım.Bence banın kalkıp kalmamasıyla ilgili bi anket yapılsın :D :P
-
muhbir'in tarikata veda yazısı.buraya koymamı istedi.
s.a müridler şimd ben axi olarak bu siteye son mesajım bunu kesnlikle belirtiom....
şimdi lütfen bunu okuyun çünkü son yazım
ben anlatayım hikayemi ben şimdi direkt girdi msiteye baktım ahada 26,000 üye dedim ben bunların arasından sıyrılmalıyım
sonra 1 hafta sonra 1434.porttan saldırı ihbarı alıyordum
dedimki ben bunu kullanayım allayım pullayım siteye koyyim.neyse alladım pulladım siteye koydum.bakım iş boka sardı.
sonra bi kaç üyelik daha açtım onlarda boka sardı
sonra rene hojamla konuştum beni affett.dedim.rene abim beni affetti. şimdi gözlerine gireyim dedim.denedim olmadı...
her neyse yine belli oldu axi olduğum hay Allahım dedim bari.vbnette bi kaç program aksayım koyayım kastım koydum sonra bazıları dedi çalıntı kod fln ama hiç birisi çalıntı değildi....
her neyse HAKKINIZ HELAL edin beni burda Görmüceksiniz
SEE YOU LATER
arkadaşa bi kaç ukelalığı yüzünden bu şakayı yaptık.zaten msn de konuşmalarımızda kendiside kabul etti yanlış yaptığını.yanlışını anladığı için geyiği fazla uzatmayarak konuyu kilitliyorum.gerisi adminlere kalmış affederlermi affetmezlermi napılır ne edilir :)