folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Etimesgut Devlet Hastanesi Rezilligi



Etimesgut Devlet Hastanesi Rezilligi

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanqerLine
    DanqerLine's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Mayıs/2012
    Erkek

    Bir kaç gündür içime dert oldu şikayet etmekle etmemek arasında kaldım sayın muridler murideler.

    Bu olay bir vekalet almak istememizle başladı konuya şöyle gireyim babam serebella ataksiya diye bir rahatsizlik gecirdi sinir sistemi çökmesi kendisinde denge bozuklugu ve konusma bozuklugu var ve zihinsel hic bir engeli yok tek engeli yurumesinde birisi desteklerse o kisiden aldigi destekle yuruyor kendisi ..

     

    Babamdan vekalet almam gerekti noterdeki yetkili kiside benden akli dengesi yerindedir raporu istedi bu rapor gunluk verilen bir rapormus ve o gun için geçerliymiş bende hemen noterden çıkıp hastanenin yolunu tutdum hastaneye giris saatim 15.30 du danışa danışa dogru departmanı buldum girişimizi yapip bashekime onaylatip para yatirmami istediler rapor 50 tl neyse bende evraklari doldurdum bashekime ciktim karsima bir guvenlik geldi olayi anlattim oda bashekime anlatti bashekim esti gurledi o duzenleme degisti artik onaya gerek yok bana hülyayı bagla dedi falan sesler disari geliyor aradi guvenlik hulya yerinde yok tabi yonetmeligi bilmeyen bir bayan acti telefonu guvenlik ona izah etti beni onun yanina yolladilar neyse sira fisimi aldim ettim 50 tl parami vezneye yatirdim raporu alacagim doktorun kapisina yoneldim hulya hanim ordaymis cikti benim islemlerimi yapan ön büro calisanlarina esti gurledi bu saatte hastami alinir doktor cikicak işi var bu rapor uzun rapor testler olacak falan kardesim parani iade al yarin gel dedi sabah 8.30 da burda ol ben seni hatirlarim dedi o verdigim 50 tlyi geri almak eziyet oldu vezneye gittim muayane etmeyen doktor para iadesi diye imza aticak sonra kondinasyon bilmem neyi imzalicak bana getireceksin ben parani vercem dedi tabi ben hemen bashekimin yanina ciktim guvenlik yine tatli dille isimi cozdu departmanlara kapanmadan iade yapilmasi talimatlarini verdi ama ben yine o imzalari aticak kisileri bulup imza attirdim ve o gunluk etimesgut devlet hastanesi maceram orada bitti.

     

    Ertesi gun haliyle erkenden kalktim babamla annemle hastane yoluna dustuk dunden olan tecrube ile islerimi hallettim parami yatirdim o doktorun kapisina gittim o hulya hanim yine karsimdaydi ve bana bashekimden onay almami istedi ben yine o merdivenlerden hoplaya ziplaya ciktim bashekime gittim gariban guvenlik abi yine aldi kagidimi ve yine azarini işitti megersem o yürüllükde degismis hemen hulyayi bashekime bagladilar ve benide yine asagiya yonderdiler hulya hanim bu sefer beni bugrahan beyfendiye yonlendirdi pisikolog kendisi babama iletisim sorunu oldugu icin akli dengesi yerindedir raporunu vericek olan beyfendi gittik baraka gibi bi yer yapmislar hastane yarim yamalak tadilatta neyse doktor yerinde yok beklemeye basladik tabi arkamizda doldu hemen yaklasik 35 dakka sonra doktor geldi bizi iceri aldi kahvaltida geliyormus beyfendi bilemedik ama bu arada saat 10.35 biz hastaneye 8.35 de gittik sozde isimiz uzun ve erken bitmesi lazim 17.00da noter kapanmadan doktor hastayi iceri aldi benimle birlikte anlat amca dedi teste baslayalim dedi babamda konusma zorlugu oldugu icin biz oraya gittik doktor ben hastayla anlasamiyorum demesinmi simdi bizde asinalik oldugu icin babam ne dese biz anliyoruz hemen tercümede ediyoruz doktor ben testi yapamiyorum dedi 5 dakka bile bizimle ugrasmadan bizi hulya hanima yonlendirdi neyse hulya hanimin yanina gittik bana test yapamiyoruz hastada konusma bozuklugu var dedi eeee zaten noter ondan raporu istedi ya dedim elimizden bisey gelmiyor dedi babam üzüldü tabiki hastanede 5 dakikalik sacma salak diyologlar için 50 tl vermisde bulunduk ve hastaneden ayrildik simdi burada bir ihmalsizlik başı boşluluk yokmu adam zaten konusup derdini anlatsa raporu biz ne yapalim ben bunlari bimere şikayet etmelimiyim bunun başka çözümü varmidir çarşamba gunu baska bir hastaneye gitme planimiz var ben takildim simdi bu adam doktor bilir kisi raporunu vericek adam hastayi renjide eder gibi gondermesi normalmi ?

    DanqerLine tarafından 05/Nis/16 01:05 tarihinde düzenlenmiştir

    ABONE OLUN BEYLER PARA KASACAZ : https://www.youtube.com/gecehayatimiz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Temmuz/2005
    Erkek

    Gonder bimere sana faydasi olmasada ilerde o is yuzunden zorluk cekmesin baskalari o hulya kasarinida isten cikarirlar ins.


    delimiyim ben?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Nisan/2007
    Erkek

    Pek bir şey çıkmaz, geçmiş olsun bu arada,


    Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TOMBLACK
    TOMBLACK's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Ekim/2014
    Erkek

    sistemde genel olarak bir sorun var  kamu kurumlarında böyle saçma sapan durumlar dönüyor gereksiz bilgisiz ilgisiz elemanla dolu doktorlar hele okumuş felan dersin ama cümle bile kuramaz

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Mart/2008
    Erkek
    doktorların hepsi değil, ama bazıları tam p.ç adam gelmiş önüne, bak, bir ilgilen, korkuyorsan bir eldiven giy. kafadan hemen bir ilaç yazmaya başlıyor hemen. sağlık ocağında ki de, uzmanıda böyle. eskiden anlatıyorlar, şöyleymiş, böyleymiş. bugün çok mu farklı.

    sorununa yardımcı olamadım ama geçmiş olsun. belki dedikleri gibi başbakanlık iletişim merkezi sanmıyorum ama denemekten zarar gelmez.

    Coldplay , Hymm for Weekend , feeling drunken so High..


    I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanqerLine
    DanqerLine's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Mayıs/2012
    Erkek

    teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için dayanmadım uyuyamadım şikayette bulundum


    ABONE OLUN BEYLER PARA KASACAZ : https://www.youtube.com/gecehayatimiz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cache
    cache's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Şubat/2014
    Erkek

    Isparta Gülkent Devlet hastanesinde sağlık raporu çıkartmıştım, çıkarttığım kadın raporu sebepsiz yere yırttı attı.

    O sinirle masanın üzerindeki herşeyi yere sürükledim. Bilgisayarlar vs. Sonra güvenlik gelip dışarı attı. Bu arada küfürler yağdırıyorum. Neyse 1 gün sonra hastaneden aradılar bi gelebilir misiniz diye. Bu arada yusuf çekiyorum dava etmeseler diye. Gittim 2 görevli adamla görüştüm, dedim doktor falan dinlemem benim işimi yok yere niye uzatıyor vs. adamlar doktor adına özür dileyip, raporu verdiler.

    2 yıl oluyor sanırım. Geçmiş olsun hocam.Bana kalırsa hiç acıma..


    En iyisi olmadan önce, her zaman en kötüsü olmaz mı ?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elminster
    elminster's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Haziran/2008
    Erkek

    Hocam öncelikle çok geçmiş olsun.

    Devlet dairelerinde malesef bu düzensizlik ordan oraya göndeme durumu mevcut.

    Şikayetini yapmışsın, en iyisi bu, sonrakilere de en azından aynısını yapmaya çekinirler.

    Eryaman sağlık ocağında kapısında Danışma yazan odadaki görevlinin bana neden soruyorsunuz ne bileyim ben dediğini hatırlıyorum, ortalığı fena karıştırmıştım deli etmişti beni, lan Danışma yazıyo kapıdaki görevliye mi sorucam sana sorucam elbet. İnatla ağız dalaşına devam ettim, sesini yükseltti ben de yükselttim, sonuçta bunu yapmaya hakkı yok kimse ses çıkarmıyor diye de kral olmuşlar.

    Arada haddini bildirmek gerekiyor, tabi bunun en uygunu senin yaptığın gibi şikayet etmek.

    Bu ülkede ağlamayana emzik yok malesef.


    Teyzesi defterdar olan fayton ile damda dolaşır...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Herbokolog
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 30/Ağustos/2005
    Erkek

    Öncelikle çok geçmiş olsun bu durumu, doktor adlarıyla  birlikte önce bimere sonrada sgk ya bildirmeni tavsiye ederim. 

  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanqerLine
    DanqerLine's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Mayıs/2012
    Erkek

    iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum ALLAH razı olsun


    ABONE OLUN BEYLER PARA KASACAZ : https://www.youtube.com/gecehayatimiz
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsanemeric
    efsanemeric's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Mayıs/2010
    Erkek

    kardeşim benim hastalığımı biliyorsun ameliyat sürrecinde başka hastahanelerle sıkıntı yaşamıştık en son gata da çözümü bulmuştum hepsini sağlık bakanlığına şikayet etmiştim mahkeme yolu açıldı sorumlu kişiler cezalarını aldı

Toplam Hit: 3490 Toplam Mesaj: 26
hastane