Etkili Not Tutma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek
    TaRuZ bunu yazdı

Stenografi gibi birşey vardı. Öğrenebilirsen hem etkili not tutarsın hem de ek mesleğin olur. 

Aynen çok bilinmez. Mecliste kürsünün ordaki masada oturan adamların yaptığı iştir. Meclisi kaydederler.

arbeit macht frei
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Grafiker
    SaviorAngel
    SaviorAngel's avatar
    Erkek

https://www.youtube.com/watch?v=p7yN5vm0rK8

bunu bir izle hatırlamak istediğin şeyler için çok etkili yavaş yavaş kullanmaya çalışıyorum 

No way out
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek

eyv şu hafıza sarayı olayı iyiymiş.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    huzi123
    huzi123's avatar
    Erkek

Hafıza sarayı olayını bir türlü yapamıyorum gerçekten uygulayıp oldu diyen var mı hayalgücüm yetersiz heralde 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    bu steno yada quickAlphabet gibi şeylere baktım değişik geldi de, yazı iyice çirkinleşmeye başlıyor. birara ünlü harfleri atarak yazmıştım. bu seferde yazdığını anlamıyon.. benim anlamadığım, elemanın biri derste not tutarken, her kelimeyi muntazam kitabı harflerle yetiştirirken, bizim. grubun mutlaka bir cümlesi yada kelimesi eksik oluyor. bir şekilde kısa süreli hafızayı geliştirmek lazım ama Nasıl? ^^D

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 1916 Toplam Mesaj: 16
not tutma