Euro 2016 Fransa'nın
-
Türkiye Elendi.
EURO 2016’ya ev sahipliği yapacak ülke Fransa oldu..
-
7'ye 6 oyla kaybetmişiz. bundan sonraki senelerde alıcağımızın habercisi oldu. Gerçi 3 kere üstüste aday olup alamayan tek ülkede biziz.
-
yavşak platini ya.
sarkozy'i seçim yapacak delegelerle tek tek tanıştırmalar falan.
orospu çocukluğu işte.
-
Türkiye'de ramazan ayına denk geldiğini koz olarak kullanmış rakip ülkeler.
Tabi bu sadece işin bahanesi, vereceklerine dair tek bir şans bile yoktu...
-
nedense sevindim bence ülke şimdi hazır değil
bknz:akon konserinde herifin küperilerini çaldılar :)
-
O değilde La Fransa 98 Dünya kupasına ev sahipliği yapmadımı daha ne ona veriyonuz bi türkiyeye verin yazıktır a.q yaa. gerci 2016 ya kim öle kim kala :)
-
türkiye 2020 için elele
-
A.k ben Türkiye alcak diye emindim çok kufur ettim bu uefa ya a.k larım. Türkiye hak ediyordu bu turnuvaya ev sahipliği yapmayı .
-
UNKN0WN bunu yazdı:
-----------------------------
A.k ben Türkiye alcak diye emindim çok kufur ettim bu uefa ya a.k larım. Türkiye hak ediyordu bu turnuvaya ev sahipliği yapmayı .
-----------------------------uefa değil fifa sanırsam :|
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------UNKN0WN bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------uefa değil fifa sanırsam :|
-----------------------------UEFA dır o hocam fifanın avrupa ile işi olmaz.... dünya markasıdır o
-
o değilde Diğer şehirlerimize stad projeleri vardı. yazık onlarda stadlarından oldular :) siddinsene yapılmaz o modern stadlar anadolu şehirlerine :D bi kayseri Yaptı Türkiyenin en modern Stadını oda Kayserinin bazı zenginlerinin yardımı ve eski stadın kayseride çarsını tam ortasında olması ve arsasının çok değerli olması :d