Euro 2016 Fransa'nın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek

ah ah o stadlar yapılmaz artık onları kaybedişimize yanıyorum. Ama Abdullah Gül iyi konuştu.

TBT'ye Mescit istiyoruz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnt
    cnt's avatar
    Erkek

platinininde ne mal olduğunu görmüş olduk

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek

Kağıt üzerinde şu kapasiteli şukadar şuralara şu stadlar yapılacak denerek hiçbir organizasyonu alamayacaklarını anlayamadılar.  Fransada ki stadyumlara ve Ülkemizdeki stadyumlara bakarak acı tabloyu görmenizi isterim.

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

Türkiye kazanacak diye ödleri boklarına karıştı itoğullarının...

Tamamen düzmece bir iş olduğu belliydi zaten.

Fransanın reklamlarından belli fazla kasmadılar. Nasıl olsa ev sahibi biziz diye extra bir yatırım yapmadılar

Ama ?

Gerizekalı Platini ; Bunu her yıl fransada italyada almanyada yapıyorsun.

Futbola renk katmak adına bi kereliğine Türkiyede yapmak çok mu zor ?

1 milyar dolara yakın sermaye döktük stadlara hızlı trene otobana. Sırf spor ekonomisi canlansın ülke kalkınsın biraz diye.

Harcanan o kadar emek bi tarafınıza girsin !

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rhodostethia
    rhodostethia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Silent_King bunu yazdı:
    -----------------------------

o değilde Diğer şehirlerimize stad projeleri vardı. yazık onlarda stadlarından oldular :) siddinsene yapılmaz o modern stadlar anadolu şehirlerine :D bi kayseri Yaptı Türkiyenin en modern Stadını oda Kayserinin bazı zenginlerinin yardımı ve eski stadın kayseride çarsını tam ortasında olması ve arsasının çok değerli olması :d

-----------------------------
    Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, UEFA'nın EURO 2016 kararını bir pastanede izledi. Şampiyonanın Fransa'ya verilmesi nedeniyle üzüntü yaşayan Başkan Akyürek, Konya'ya yapılması planlanan yeni stadyum ile ilgili de açıklamalarda bulundu.
    EURO 2016'nın Fransa'ya verilmesindeki en büyük etkenin UEFA'nın Fransız Başkanı Platini olduğunu ifade eden Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek,  "Türkiye iyi bir hazırlık yapmıştı. Platini faktörü nedeniyle şampiyonayı alamadığımızı düşünüyorum" dedi. 'EURO 2016 Türkiye'ye verilmedi' diye Konya'da yeni stat projesinden asla dönüş yapmayacaklarını ifade eden Akyürek, önceden 33 bin kişi kapasiteli olarak hazırlanan projenin 37 bine yükseltildiğini ve yeni stadyumun mutlaka Konya'ya kazandırılacağını kaydetti. Akyürek yeni stat projesinin ihaleye hazır olduğunu kaydetti. 

konhaber.com 
    28 Mayıs 2010 - 14:25:14

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Desiqner
    Desiqner's avatar
    Erkek

Arkadaşlar o projeler gerçekleşecekmiş.

Adaylık sürecinde söz verilen yatırımların yapılacağına dikkati çeken Abdullah Gül, şöyle devam etti:

''Muhakkak ki futbol adına verilmiş bütün sözler zaten yapılacak. Türkiye'de zaten yapılıyor. Yeni otobanlar, hızlı trenler, yeni statlar, havaalanları... Bunlar sadece spor için değil Türk halkı için yapılıyordu. Türkiye'de olsaydı, futbol tarihinde iz bırakan bir şampiyonluk olurdu.

Anladım işi, sanat Allah'ı aramakmış; Marifet bu, gerisi yalnız çelik-çomakmış...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

türkiyenin imajı için daha hayırlı olmuş.

ben 2 sene önce depremi anmak için gölcüğe gitmiştim mühendisler odasıyla, tören gece baslayacaktı, akşam birer bira alalım yol yorgunlugunu atalım, geceye daha çok var dedik, o günde kandilmiymiş neymiş, linç ediliyoduk esnaf tarafından, uyuşturucu alıyomus gibi kaçak göçek siyah poşetleri montla kamufle ederek geçtik yollardan. Tabi bünye yıllarca antalyada izmirde yaşayınca tüm türkiyeyi öyle sanıyor.

şimdi ramazan ayında konya stadındaki çek cumhuriyeti maçında bikini üstüyle gelen, sevgilisiyle öpüşen, bira içerek maça giden taraftarlara hemde ramazan ayında konya halkının vereceği tepkiyi kestirmek az cok mümkün, sadece konya olarak söylemiyorum türkiyenin 2-3 şehri dısında hepsi aynı tepkiyi verir. heleki ramazan ayında, dayak ve tehdit yine iyi kısmı, 1.80den başlayan mini etekli çek kızlarının akibeti allaha emanet. En son barışın gelini diye dünya turuna çıkan çirkin bi italyan karısını gebzede zikip öldürmüşlerdi hatırlayın.

kısacası böyle daha iyi.

Amphetamine Logic.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlayForFree
    PlayForFree's avatar
    Erkek

Bİdahaki bahara kaldı desene :(

profesyonel kahveci?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cran_s
    cran_s's avatar
    Erkek