Eurovision Aslında Buz Pateni Yarışmasıymış!
-
Bunu yeni anladım ama bu yarışma heralde buz pateni
yada politik birliktelikleri olan ülkelerin birbirine sms atması
yarışması.Türkiye'den Ermenilere verenleri kutluyorum.
Kesinlikle ve kesinlikle adil bir oylama,bir yarışma değil..
rusya herif sevinçten nerdeyse birbirinin şeysini açacak.
sıradan bir şarkı birinci oldu.
-
artistik patinaj
-
emrow arkadaşıma katılıyorum ermenistana oy verenlere helal olsun
edit: aynı zamnda yunanlılara verenlerde....
-
sorma yaa nası deli oldum biz en kötü 3. olmalıydık bu yarışmada :/
-
kaç puan vermişiz ermenilere yunanlılara vermiymiyiz onlar bize vermiş mi?
-
1. olanlara çamur atmayın bi diyosunuz yaratıklar yarışması bi diyosunuz buz pateni yarışması sonuçta o sahne şovu bizimkiler kazık yutmuş gibi durursa kazanamaz tabi.. berbat ve ötesi başka bi beklentimiz yoktu 6. olurduk diyodum onu bile olamadılar.. sağlık olsun. mevemölemeye devam :D
+
biz harbiden öküzüz kimse kusura bakmasın ermeniler bize nah veriyor biz gidip puan veriyoruz yok böyle bi olay!!!
-
tamamen ülkeler arasındaki politik mesafe bu yarışmadaki oylar şarkıya baka yok
-
Ermenilere tam 10 puan , tabiki onlardan bize 0 puan.
bozdur bozdur harca kardeş ülke ermenistan allah razı olsun.
-
Müziklerin cogu berbat idi o yüzden Türkiyeden umutluydum. Diger parcalardan tek yarisabilecek ben Yunanistan vardi.
Ülke politikasina göre veriliyor. SMS atmis, atmamis fark yapmiyor bence. Bu SMS olayi sadece sömürmek icin
-
pesimistzombie bunu yazdı:
-----------------------------1. olanlara çamur atmayın bi diyosunuz yaratıklar yarışması bi diyosunuz buz pateni yarışması sonuçta o sahne şovu bizimkiler kazık yutmuş gibi durursa kazanamaz tabi.. berbat ve ötesi başka bi beklentimiz yoktu 6. olurduk diyodum onu bile olamadılar.. sağlık olsun. mevemölemeye devam :D
+
biz harbiden öküzüz kimse kusura bakmasın ermeniler bize nah veriyor biz gidip puan veriyoruz yok böyle bi olay!!!
-----------------------------aslında haklısın onlar puanı hak edicek insanlar degil tabi ama ince gör diyorum..
herkesin rusyanın kıcını yaladıgı durumda bile biz ermeni tohumlarına puan verme büyüklügünü gösterdik.hea puanlar erme.ilerin g.tune girsin o ayrı mevzu :D
-
hepimiz ermeniyiz hepimiz ipneyiz ...
yukarda arkadaş güzel demiş memölemeye dewam :B