Eurovision Aslında Buz Pateni Yarışmasıymış!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    ya arkadaşlar hala niye sıkıntı yapıyorsunuzki...eurovision da herkes komşusuna veya ırkdaşına veriyor..bu zaten gayet aleni bir olay herkes biliyor,eurovisionda da 1. olman demek müziğin en kalitelisini senin yapmış olman demek değil zaten .. örneğin oradaki iskandinav ülkelerini ele alalım..özellikle norveç'in somon'la birlikte dünyaya sunduğu en önemli ihraclardandır BM kültürü ve diğer iskandinav ülkelerinin..yani büyün dünyaya tanıtmışlar kendi kültürel mzklerini..ayrıca azeri'ler desen yine aynı harika mzk yapıyorlar...yunanlı kız da çok gzldi allah için sırf onun o gzl yüzü hatrına atardımda kontörüm gitsin istemedim : )

dont think twice its all right
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek

eurovision hep böyle :|

bence bi şarkı yarışması değil kimin diğer ülkelerle daha iyi geçindiğini gösteren bi yarışma :/

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Knightkib
    Knightkib's avatar
    Erkek
    Seneye ilhan mansızı yollayalım :D bi kaysın orda hepsine alsın kupayi getirsin..

I am a Gamer. Not because I dont have a life, but because I choose to have Many.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Potansiyel_Virus
    Potansiyel_Virus's avatar
    Dişi

şarkılara göre değildi politik dağıtılan puanlardı biliyoduk zaten böyle olacagınıda.ermenistana oy verenlere kızmıssınız ama ezgisi ve şovu güzeldi ha okadar puan edermiydi onu bilemem.kendi dilimizde soyledik buna ragmen 7. lik tbr etmek lazım yinede okadar politik oyuna ragmen iyi bir derece.

Ucurtmalar ruzgar gucuyle degil,o guce karsi ciktiklari icin yukselirler.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek
    bu sene hepsi grubu gitsin bişiler yaparlar bence.yanlız azerilerin katılması bizim oyumuzu böldü sanki biraz. almanyadan bile 10 puan aldık danimarka 4 puan gurbetçilere ne oldu böyle
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yucel
    Yucel's avatar
    Erkek

hele fransa. Şovları ve şarkısı berbat olmasına ragmen bir ülkeden yüksek bir puan almışlardı. Bu yarışmada şarkının önemi yok. Ülkeler arası ilişkilerin önemi var.

less than one, more than zero.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    Çok yazık ermeniye 10 yunana 8 vs puanlar verdik ha bu zihniyeti sieyim ben.

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

NetBABA bunu yazdı:
    -----------------------------
    Çok yazık ermeniye 10 yunana 8 vs puanlar verdik ha bu zihniyeti sieyim ben.

Hoja o puanı veren Türk'ler değil. Tüm iletileri okursan ne demek istediğimi daha iyi anlarsın.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek
    Tabi kardeşim komşu ilişkisi nasıl olsa onlar bizi ziklerine takmayıp puan vermiyor hepimiz ermeniyiz yunanız diyip kıçımızı yırtalım oy atalım. Türkiyenin verdiği oy oranından sonra televizyonu kapadım amk. Oy veren ellerinizi ben... :D
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CameL
    CameL's avatar
    Erkek
    Emrow bunu yazdı:

Bunu yeni anladım ama bu yarışma heralde buz pateni

yada politik birliktelikleri olan ülkelerin birbirine sms atması

yarışması.Türkiye'den Ermenilere verenleri kutluyorum

Kesinlikle ve kesinlikle adil bir oylama,bir yarışma değil..

rusya herif sevinçten nerdeyse birbirinin şeysini açacak. 

sıradan bir şarkı birinci oldu. 

eurovisionda önemli olan görsellik sarkıyı pek te önemsemiyolar o yüzden paten yarısmasıyla fln alakası yok .

politik oldugunu yeni anlaman gec olmus .

ayrıca daha önce yunanlılara 12 vermistik halkımız saolsun kardeslerimiz ermenistan ve yunanistanı bos gecmedi : |

yazıklar olsun !

Haberin var mı seni çok sevdiğimden ?
Toplam Hit: 6872 Toplam Mesaj: 48