Eurovision Aslında Buz Pateni Yarışmasıymış!
-
ya arkadaşlar hala niye sıkıntı yapıyorsunuzki...eurovision da herkes komşusuna veya ırkdaşına veriyor..bu zaten gayet aleni bir olay herkes biliyor,eurovisionda da 1. olman demek müziğin en kalitelisini senin yapmış olman demek değil zaten .. örneğin oradaki iskandinav ülkelerini ele alalım..özellikle norveç'in somon'la birlikte dünyaya sunduğu en önemli ihraclardandır BM kültürü ve diğer iskandinav ülkelerinin..yani büyün dünyaya tanıtmışlar kendi kültürel mzklerini..ayrıca azeri'ler desen yine aynı harika mzk yapıyorlar...yunanlı kız da çok gzldi allah için sırf onun o gzl yüzü hatrına atardımda kontörüm gitsin istemedim : )
-
eurovision hep böyle :|
bence bi şarkı yarışması değil kimin diğer ülkelerle daha iyi geçindiğini gösteren bi yarışma :/
-
Seneye ilhan mansızı yollayalım :D bi kaysın orda hepsine alsın kupayi getirsin..
-
şarkılara göre değildi politik dağıtılan puanlardı biliyoduk zaten böyle olacagınıda.ermenistana oy verenlere kızmıssınız ama ezgisi ve şovu güzeldi ha okadar puan edermiydi onu bilemem.kendi dilimizde soyledik buna ragmen 7. lik tbr etmek lazım yinede okadar politik oyuna ragmen iyi bir derece.
-
bu sene hepsi grubu gitsin bişiler yaparlar bence.yanlız azerilerin katılması bizim oyumuzu böldü sanki biraz. almanyadan bile 10 puan aldık danimarka 4 puan gurbetçilere ne oldu böyle
-
hele fransa. Şovları ve şarkısı berbat olmasına ragmen bir ülkeden yüksek bir puan almışlardı. Bu yarışmada şarkının önemi yok. Ülkeler arası ilişkilerin önemi var.
-
Çok yazık ermeniye 10 yunana 8 vs puanlar verdik ha bu zihniyeti sieyim ben.
-
NetBABA bunu yazdı:
-----------------------------
Çok yazık ermeniye 10 yunana 8 vs puanlar verdik ha bu zihniyeti sieyim ben.
-----------------------------Hoja o puanı veren Türk'ler değil. Tüm iletileri okursan ne demek istediğimi daha iyi anlarsın.
-
Tabi kardeşim komşu ilişkisi nasıl olsa onlar bizi ziklerine takmayıp puan vermiyor hepimiz ermeniyiz yunanız diyip kıçımızı yırtalım oy atalım. Türkiyenin verdiği oy oranından sonra televizyonu kapadım amk. Oy veren ellerinizi ben... :D
-
Emrow bunu yazdı:
-----------------------------Bunu yeni anladım ama bu yarışma heralde buz pateni
yada politik birliktelikleri olan ülkelerin birbirine sms atması
yarışması.Türkiye'den Ermenilere verenleri kutluyorum.
Kesinlikle ve kesinlikle adil bir oylama,bir yarışma değil..
rusya herif sevinçten nerdeyse birbirinin şeysini açacak.
sıradan bir şarkı birinci oldu.
-----------------------------
eurovisionda önemli olan görsellik sarkıyı pek te önemsemiyolar o yüzden paten yarısmasıyla fln alakası yok .politik oldugunu yeni anlaman gec olmus .
ayrıca daha önce yunanlılara 12 vermistik halkımız saolsun kardeslerimiz ermenistan ve yunanistanı bos gecmedi : |
yazıklar olsun !