Eurovision Canlı Yayın - Başlıyor..
-
hadisenin şarkısı tüm şarkılardan iyiydi.ama performansı çok kötüydü.rakiplerin şarkıları güzel olmayınca şansa 4. olduk geçen sene bu performansla ilk 10 a zor girerdik.norveçle izlandaya gelince adamların şarkıları güzel değildi ama şarkıcılarının perofrmnsı çok iyiydi.sözün özü hadise şarkıyı yılbaşındaki gibi söylseydi norveç değil biz 1.ci olurduk
-
o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------
portekiz in oylarını bildiren spiker bayanı istiyorum.istiyorum evet.
ayınen -
Norveç haketti.
Biz 4. lüğü bile haketmedik!
Seneye duman çıksın kafası güzel norveçi güzel etsin demiş biri tamamiyle katılmıyorum. Kağanın konserlerinde kafası o kadar güzel ki şarkıyı söyleyemiyor kağan. Adam utanmasa sahnede çekecek cigarayı!
Pentegram olayı mantıklı. Finladiya hard truck haluluyah la fark atmıştı. Pentegramda güzel şeyler yapabilir.
-
DrKill bunu yazdı:
-----------------------------Norveç haketti.
Biz 4. lüğü bile haketmedik!
Seneye duman çıksın kafası güzel norveçi güzel etsin demiş biri tamamiyle katılmıyorum. Kağanın konserlerinde kafası o kadar güzel ki şarkıyı söyleyemiyor kağan. Adam utanmasa sahnede çekecek cigarayı!
Pentegram olayı mantıklı. Finladiya hard truck haluluyah la fark atmıştı. Pentegramda güzel şeyler yapabilir.
-----------------------------profilimdeki resme bakabilirsin :)
ulen kaan orda bi gurbet söylese yıkılır orası..
türkiyede canlı performans = duman dır.
-
1. olan çocuk 5 yaşından beri keman çalıyormuş..Hadise kim popstar yıldızı..ne sesi var nede eğitimi..onu beğenmemizin bu kadar yüzceltmamizin sebebi belli..neyse daha fazla yazmıyayım..
-
olduk dorduncu kalakaldım
-
Hey gidi günler :| zaman çabuk geçiyo aq
-
Noneyim bunu yazdı:
Hey gidi günler :| zaman çabuk geçiyo aq
-----------------------------niye hortlattın konuyu mq :)
-
bambam66 bunu yazdı:
-----------------------------4eye bunu yazdı:
o6u2 bunu yazdı:
portekiz in oylarını bildiren spiker bayanı istiyorum.istiyorum evet.
Hahaha dayı sana pmden site verem :P
-----------------------------dayı ositeyi bana ver
bnada verin bende o bayanı istiyorum... gardaşımızda çok iyi hareket yaptı... men artık oraya giderem...