Eurovision Canlı Yayın - Başlıyor..
-
Bir kez daha gördük ki, genellikle ülkeler komşularına ve iyi ilişkisi olduğu ülkelere veriyorlar yüksek puanı. Bizim komşularımızla olan ilişkilerimiz ortada, diğer ülkelerin bize bakış açıları da ortada, bir kere bala göte olduk 1., bundan sonra sanmıyorum.
-
Bu sene duman gitsin de kaan kafası güzel ço$tursun norveçi.
-
12 veren ülkeler şunlarmış:
belçika, fransa, isviçre, ingiltere, makedonya, azerbeycan
-
Everyway That I Can :):)
-
Dümteklendik arkadaşlar geçmiş olsun :D
-
çok saçma bi şarkıyı 1. yaptılar hadise de hakettiğini aldı işte nolcak.. trt mal mal iş yaptı kızı o kadar koşturdu tanıtıma gittikleri ülkelerden 1inden hiç puan alamadı.. trt artık şu aptalca işlere son vermeli adam gibi iş yapsınlar
-
Azerbaycan bize 12 Puan verdiya gerisini salla gitsin.Çok sevindim valla kadın Türkiye diyince :)
-
yok la pesi norweçin şarkı güzel ben beğendim =)
seneye sagoyu göndersinler. mutlaka 1 veya 2. olacaktır. düşünsenize sahnede breakdans yapanları filan sago kesin coşturur =)
arada cezaya diss bile atar :D
bütüt : ayrıca gardaşın bize 12 puan verdiğin söylediğinde kadın kalp işareti yapması çok hoşuma gitti =) helal olsun gardaşa
gardaş gardaş 2-3. olduk :)
-
görsellik olarak sıfırdık o kıyafete bile kapalı dediler resmen arap ülkeleri gibiydik iğrenç bir kıyafetti ayrıca sürekli kuzey ülkelerinin oyları birbirine vermesi beni çıldırttı :|
-
anlaşıldı bülent ersoy gitmeyince olmayacak bu iş...
Toplam Hit: 15588 Toplam Mesaj: 110