folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Ev Alıcam - Kredileri Hakkında Bilgisi Olan?

Ev Alıcam - Kredileri Hakkında Bilgisi Olan?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek

Mayıs ayında Vakıfbank'tan aldım 0,90 dan. 

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

350.000 tl nedir abi ya.. Nasıl ev  alacak evi olmayan adam anlayamıyorum. Bu böyle olmamalı. :/

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek

İstanbuldan almayı planlıyorum 100 bin tl nakitim var max 200 bin bütçeli 2 +1 olmak şartıyla nerelerden ev alabilirim ? Kat vs sorunum yok bekar yaşayacağım.Bahçe katı yüksek giriş çatı vs herşey kabulum bodrum hariç bina yaşı 0 olmasada olur fakat 30 yaşında olmasın.Esenyurt civari nasıl sizce marmara park arka tarafları veya güneşli bağcılar şirinevler kirazli kısımları fazla dizo olmasın kafi .

Ignorance is bliss.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    Schwarz bunu yazdı

İstanbuldan almayı planlıyorum 100 bin tl nakitim var max 200 bin bütçeli 2 +1 olmak şartıyla nerelerden ev alabilirim ? Kat vs sorunum yok bekar yaşayacağım.Bahçe katı yüksek giriş çatı vs herşey kabulum bodrum hariç bina yaşı 0 olmasada olur fakat 30 yaşında olmasın.Esenyurt civari nasıl sizce marmara park arka tarafları veya güneşli bağcılar şirinevler kirazli kısımları fazla dizo olmasın kafi .

Esenyurt'un neresi oldugu onemli; 200k'ya pek sanmam ama Esenkent'te ya da Bogazkoy'de arastirabilirsin. 2+1 bulamazsin ama 1+1 cikar.

Gunesli, bagcilar, sirinevler, kirazli hepsi aldi basini yurudu; yeni yapilmis binalarda bu fiyata zaten bulamazsin da eski yapilar belki..

Silivri'ye gelin, komsu oluruz. :)

vatandaşa kafam girsin!..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

sen veya aile bireyleri çalışıyor mu?

çalışıyorlarsa nerede?

ev kesinlikle işe yakın olmalı.

destination@tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

Toki nin Kayaşehirde kura başvuruları var değerlendirebilirsin.

Buğün 1+1 içim başvuruya gittik elimizde ki en düşük liste fiyatı 144k iken bankada 177k gözükoyordu. Bankacı bilgim yok bu parayı ödersiniz çıkarsa dedi vazgeçtik.

Pek de hevesli değildik zaten ama gidip detaylı araştırmanda fayda olabilir.

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JOE
    JOE's avatar
    Erkek

Toki de işi iyice ticarete döktü. Yapıştırıyorlar fiyatları, bizim garibanlar da kira öder gibi ev sahibi olacağım sanıp dumura uğruyor.

Ben bakayım dedim belki başvururum diye, fiyatları görünce kaçarak uzaklaştım.

Adı TOKİ ama bence TO suz sadece artık

Not late for nothing
Toplam Hit: 1794 Toplam Mesaj: 18
ev mortgage